Pian on joulusiivouksen aika!


Laadukkailla tuotteilla kodin pinnat puhdistuvat joulukuntoon nopeasti, tehokkaasti ja vaivatta. 

Siivoaminen kuuluu monen suomalaisen jouluvalmisteluihin. Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa liikaa stressiä kiireisellä juhlakaudella, sillä kodin saa puettua jouluun totuttua helpomminkin. Keskittymällä siivotessasi oikeisiin paikkoihin saatat yllättyä, miten pienillä asioilla joulu on valmis. Jos listan ykkösenä ei komeile keittiön kaappien siivous, älä ota siitä stressiä. Puhdistamalla näkyvät pinnat tehokkailla tuotteilla saat kodin kiiltelemään puhtauttaan ja pääset viettämään joulua viihtyisässä ympäristössä. 

Tuotteiden suurin erottava tekijä on aito kotimainen väkiviinaetikka. Etikka on perinteinen ja ja luonnonmukainen tuote, jonka teho on omaa luokkaansa. Väkiviinaetikka on vanha ja samalla luonnonmukainen tuote. Suomalainen kansanperinne tuntee ja tietää sen hyödyt jo pitkältä ajalta. Ehkä etikan paluu suomalaiskoteihin on osa luontoon, aitouteen ja alkuperäisyyteen, terveyteen ja lähituotantoon, itse tehtyyn ja ehkä jopa kotoiluunkin liittyvää suomalaisten arvostusta. Varsinkin jouluna ihmiset viihtyvät paljon kotona. 

Käyttövalmis suihke on siivoojan paras ystävä, sen ansiosta saat helposti ja nopeasti kodin puhtaaksi ja hyväntuoksuiseksi. Rasvatahrojen puhdistukseen ei tarvitse käyttää aikaa tai käsivoimia. Lika irtoaa näppärästi mintulta tuoksuvan Heti-keittiösuihkeen avulla. Kylppärin pesuun ei tarvita ärhäköitä kemikaaleja vaan sitä puhdistat helposti Heti-kylpyhuonesuihkeella, kiillotat sekä puhdistat pinnat käden käänteessä. 

Kruunaa joulusiivous sujahtamalla illalla puhtaisiin lakanoihin. Heti-pyykinpesuaineet ja ihanantuoksuiset pyykkietikat ihastuttivat. Näiden jälkeen on turha palata normaaliin huuhteluaineeseen. Pyykkietikka sopii kaikille tekstiileille. 

Tutustu tarkemmin: berner.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Vapaa-aika