Petäjävedellä on rohkeutta kehittää


Unescon maailmanperintökohteestaan tunnettu Petäjävesi kehittää rohkeasti.

Laadukkaat palvelut, monipuolinen tonttitarjonta, aktiivinen kulttuurielämä ja vireä yritystoiminta muodostavat kehityksen kivijalan, jota tukee loistava sijainti Keski-Suomen kasvavalla Jyvässeudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Petäjäveden kunta panostaa vahvasti yrittämisen ja elinvoiman edistämiseen rakentamalla Palvalahden ja Rautakylän yritysalueita. 

”Kunnan elinvoima rakentuu työlle ja meille yrittäjä on vahva kumppani. Yrittäjillä on myös hyvää yhteistyötä keskenään ja alihankkijoita löytyy oman kunnan sisältä. Laadukkaat yritysalueet, hyvä logistiset ja tietotekniset yhteydet sekä ketterä ja palvelualtis kuntaorganisaatiomme ovat menestystekijöitä, jotka palvelevat kaikkia yrittäjiä koosta riippumatta” toteaa kunnanjohtaja Mikko Latvala. 

”Yksilöllinen palvelu ei rajoitu vain yrittäjiin, vaan Petäjävedellä huomioidaan myös kuntalaiset ja kolmannen sektorin toimijat. Yhteisöllisuus, osallisuus, pienet ryhmäkoot ja terveet tilat tekevät Petäjävedestä viihtyisän paikan luonnonläheiseen ja mutkattomaan asumiseen. Laadukkaat matkailupalvelut toivottavat matkailijat historian ja luonnon äärelle.” 

Tutustu tarkemmin: www.petajavesi.fi

Jaa tämä artikkeli


Elinvoimainen Suomi