Perel Group täyttää kunniakkaat 50 vuotta


Finn-ID Oy:n palvelulupauksena on puolittaa turha työ digitaalisilla ratkaisuilla. Erityisesti RAIN RFID -teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa yritys on Suomen johtavia toimijoita.

Pertti ja Kyllikki Rantalan hyvinkääläiseen kerrostalohuoneistoon 1.10.1970 perustama Perel Ky on nykyään kuuden yrityksen muodostama konserni, jossa työntekijöitä on 130 ja liikevaihto 25 MEUR.

Perel Oy myy ja huoltaa muun muassa Meggerin mittalaitteita.

Konsernin pitkän iän salaisuus on järkkymätön panostus hyvään asiakaspalveluun ja kasvun toteuttaminen vierasta pääomaa välttäen, jolloin lamoistakin on selvitty suhteellisen pienin vaurioin. 

Sukupolvenvaihdos on edennyt hiljalleen jo vuosikymmenten ajan. Viimeiset 20 vuotta Perelin toimitusjohtajana on toiminut poika Jari Rantala ja seuraava sukupolvikin on muutaman vuoden päästä tulossa opintojensa jälkeen mukaan kuvioihin, eli tulevaisuus kotimaisena perheyhtiönä näyttäisi olevan turvattu.

Perel Groupin kaksi kulmakiveä Suomessa ovat sähkö- ja elektroniikkateollisuutta palveleva Perel Oy ja automaattisen tunnistuksen sovelluksia toteuttava Finn-ID Oy, joilla molemmilla on sisaryhtiöt myös Eestissä ja Venäjällä. 

Asiakaskunta on laaja ja tuotevalikoima monipuolinen, päivittäismateriaaleista aina tuotannon automaatioon asti. Perel Oy toimittaa mm. komponentteja, ESD-suojaustuotteita ja automaatiolaitteita valmistavalle elektroniikkateollisuudelle, testauslaitteita sähköverkkojen mittaukseen, puhdastilatuotteita sairaaloille ja mekaniikkakalusteita vaativaan käyttöön. Lisäksi yrityksellä on oma 4-henkinen huolto-osasto, joka asentaa, korjaa ja kalibroi mittalaitteita ja tuotannon koneita. Kaiken perusta ammattilaiskaupassa on hyvä tuotetuntemus eli jokainen myyjä on syvällisesti koulutettu omiin tuotealueisiinsa. Perel tietää mitä myy.

Logistiikka on Perelissä tärkeässä roolissa, Finn-ID Oy on tämän alueen varsinainen pioneeri Suomessa, kun on puhuttu esim. viivakoodi- ja RFID-sovelluksista. Nykyään Finn-ID toteuttaa kaikenlaisia automaattiseen tunnistukseen perustuvia moderneja ratkaisuja varastointiin, logistiikkaan ja seurantaan mottonaan ”Puolitamme turhan työn”.

Perel Group haluaa kantaa vastuunsa myös koronaviruksen suhteen eli isommat julkiset juhlat jäävät tänä vuonna pitämättä. Perel haluaa kuitenkin kiittää upeaa henkilökuntaansa, asiakkaitaan, toimittajiaan ja yhteistyökumppaneitaan jopa 50 vuoden hienosta yhteistyöstä tähän asti.

”Perel tietää mitä myy.”

 

Perel Groupin kaksi kulmakiveä Suomessa ovat sähkö- ja elektroniikkateollisuutta palveleva Perel Oy ja automaattisen tunnistuksen sovelluksia toteuttava Finn-ID Oy, joilla molemmilla on sisaryhtiöt myös Eestissä ja Venäjällä. 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes