Pelican-varastossa tavarasi voivat hyvin


Pelican Self Storagen siisteihin varastoihin on helppo tuoda ja hakea tavaraa ja turvallista säilyttää sitä pidempiäkin aikoja. Ylimääräinen varastotila helpottaa erityisesti muutto- ja remonttitilanteissa. 

Kohta parikymmentä vuotta Suomessa asunut Fernando Da Silva vuokrasi Helsingin Vallilasta Pelican-varastotilaa puolisen vuotta sitten. ”Tunsin brändin ja konseptin entisestään ja lisäksi minulle suositeltiin Pelicanin varastoja niiden turvallisuuden vuoksi”, Da Silva kertoo. 

Hän joutui monen muun tavoin pienempään asuntoon muuttaessaan havaitsemaan, että huonekaluja ja muuta tavaraa on kertynyt liikaa. Hän ei kuitenkaan halunnut myydä kalusteita, koska aikoo tulevaisuudessa taas vaihtaa isompaan asuntoon. 

”Kävin tarkastamassa uuden kodin vintin ja varaston säilytystilat ja totesin, että nyt on viisainta soittaa Pelicanille. Onneksi lähistöltä löytyikin varasto ja vuokrasin sopivan kokoisen tilan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella”, mies kertoo. 

Muuttorumbasta harva nauttii, mutta tavaroiden siirto Vallilan varastoon sujui miehen mukaan jopa hämmästyttävän rennosti. 

”Autolla pääsi ihan lähelle ja paikalta sain lainata ilmaiseksi nokkakärryjä, joilla kuljetin tavarat varastoon. Käytävät ovat yllättävän leveät, mikä helpottaa myös tavaroiden ja erityisesti huonekalujen kuljetusta. Pelicanin konsepti on oikein toimiva ja koen saaneeni tosi hyvää palvelua”, Da Silva kertoo iloisesti. ”Itse asiassa Englannista tänne muuttava perheeni aikoo vuokrata isomman lisävaraston Pelicanilta lähiaikoina”, hän lisää. 

”Muutto- ja remonttitilanteiden lisäksi varastojamme voi käyttää helpottamaan kaikissa elämäntilanteissa, ja erityisesti turvallisena kodin jatkeena säilytystilan puutteeseen. Oikein varastoimalla tärkeät tavarat pysyvät hyvässä kunnossa ja niitä on helppo hakea. Varsinkin pk-seudun lapsiperheet tuntuvat pitävän siitä, että kodin neliöt vapautuvat tavaroilta asumiskäyttöön”, sanoo Pelican Self Storagen maajohtaja Markus Pentikäinen. 

PELICAN SELF STORAGE – PALVELEVAT VUOKRAVARASTOT 

13 varastotilaa pk-seudulla ja Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja joustavilla vuokrausajoilla. Eri kokoisia lämpimiä ja kuivia tiloja, joissa on koneellinen ilmanvaihto, hyvä valaistus, tallentava kameravalvonta ja turvallinen lukitus. Asiakkailla on henkilökohtaiset kulkukoodit ja asiointimahdollisuus päivittäin klo 5:30–24. 

Uutuutena Töölössä avautumassa oleva viinivarasto 

Asiakaspalvelu myymälöissä
ark 10–18, la 10–15,
(Vallila myös su 11–15) 

LASTAUS JA PURKU HELPPOA
Peräkärry lainaan maksutta. Kysy myös muuttoapua. 

 Vinkki: Nettisivuilta löytyy varaston koon arviointiin kokolaskuri. www.pelicanselfstorage.fi 0207 007 700

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Perhe