Pelaaminen on lasten leikkiä, oppimista ja ilmaisua


Suomalainen Hatch Kids tahtoo edistää lasten positiivista pelaamista ja hyvinvointia. Hatch Kids -sovelluksen pelit tukevat lapsen kehitystä, oppimista ja luovuutta.

Puhelimille ja tableteille kehitetty kotimainen Hatch Kids on turvallinen ja lapsiystävällinen pelisovellus 2–8-vuotiaille seikkailijoille. Hatchin palvelussa voi pelata yli 90 peliä, jotka ovat sisällöltään lapsille luotuja eivätkä sisällä mainoksia. Hatch Kids on kehitetty yhteistyössä perheiden kanssa, joten se on helppokäyttöinen myös perheen pienimmille. 

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten valitsemat oppimis- ja hyötypelit tukevat lapsen oppimista, hienomotorisia taitoja sekä lapsen ilmaisutaitoa ja luovuutta. Pelaaminen on nykyaikainen tapa leikkiä ja pelit tarjoavat innostavan tavan tutkimiseen ja seikkailuun. Palvelun erilaiset roolileikit, simulaatiot ja vapaan leikin pelit antavat mahdollisuuden olla utelias, mallintaa tuttua ja luoda uutta. Pelien maailmassa on turvallista rakentaa ja tuhota, onnistua ja epäonnistua ja kokeilla yhä uudestaan. 

Hatch Kidsin pelit luokitellaan sekä ikäryhmittäin että oppimisteemojen perusteella, jolloin vanhemmat myös voivat seurata millaisia taitoja lapsi harjoittaa pelatessaan. Pelit on jaettu neljään kategoriaan: tunteet eli tunnetaitojen harjoittelu, luovuus ja ilmaisu, käytännön elämäntaidot sekä perinteiset oppiaineet. Pelien sisällöt seuraavat Suomen varhaiskasvatussuunnitelman asettamia sisältöjä. Lapsi oppii parhaiten leikkimällä ja leikki on myös tärkeää lapsen hyvinvoinnille. Lapsille suunniteltujen pelien pelaaminen yhdistääkin leikin, luovan ilmaisun, teknologian ja viihteen lapsen omilla ehdoilla ja omalla rytmillä. Hatch on saanut olla kehittämässä oppivaa pelillisyyttä YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCOn kanssa, joka on yksi Hatch Kidsin yhteistyökumppaneista.

Hatch Kids on pelien suoratoistopalvelu, jonka kaikki yli 90 peliä ovat kerralla käytössä ilman ylimääräisiä mainoksia, päivityksiä tai pelin sisäisiä ostoksia. Kaikki pelit ovat saatavilla yhdellä kuukausimaksulla 6,99 € /kk.

Lapset tahtovat leikkiä sekä pelata vanhempiensa kanssa. Ruutuajan rajoittamisen sijaan kannattaisikin miettiä millaista sisältöä ruudusta katsotaan ja mitä ruudulla tehdään. Pelit ovat parhaimmillaan vuorovaikutteista viihdettä, jossa pelaaja pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan pelin sisältöön. Vanhemmat voivat auttaa lasta puhelimen käytön opettelussa ja samalla oppia ymmärtämään ja tuntemaan lastaan uudella tavalla. Yhteiset seikkailut odottavat! 

Lataa Hatch Kids puhelimeen tai tablettiin Google Play ja Applen Appstore -kaupoista: lataa.kidsplayhatch.com 

 

 

Jaa tämä artikkeli


Perhe