Parhaat pisarat luonnolliseen meikkipohjaan


DERMOSIL MAKEUP -VALIKOIMAN uudet ihanat iDeal BB-voidesävyt yhdistävät luonnollisen meikkipohjan ja kosteuttavan voiteen parhaat ominaisuudet. Suomalaisen Dermosilin meikkiuutuus on kehitetty asiakkaiden toiveita kuunnellen.

”Tiedämme, että asiakkaamme pitävät hieman kevyemmistä meikkivoiteista. Halusimme tuoda perinteisempien meikkivoiteiden rinnalle vaihtoehdon, joka sopii erityisesti niihin kiireisiin arkiaamuihin ja myös heille, jotka haluavat meikata vain kevyesti”, tuotepäällikkö Henrietta Backlund kertoo elokuussa valikoimaan liittyneistä voiteista.

”Tuote oli ihanan kevyttä kasvoilla. Pystyin käyttämään tuotetta hyvin myös ilman kosteusvoidetta, vaikka yleensä kasvojani alkaa kiristää heti, jos erillistä kosteusvoidetta ei käytä. Peitti juuri sopivasti ihon pienet virheet.”

– Emilia T, BB-voiteiden testiryhmä

iDeal BB-voiteen koostumus on nestemäinen, joten sen levittäminen sekä meikkisienellä että sormin onnistuu helposti. Koostumus ja sävy sulautuvat täydellisesti ihoon tasoittaen ihon pieniä virheitä ja sävyeroja, ja voide auttaa myös häivyttämään iholla näkyviä juonteita.

Voide sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, joten se täydentää muiden kasvojenhoitotuotteiden kosteuttavaa vaikutusta, eikä kuivata ihoa. ”BB-voiteet sopivat kaikille ihotyypeille. Koska voiteen koostumus on silottava ja kosteuttava, se sopii myös kuivalle iholle, ”Backlund vinkkaa.

”Asiakkaidemme toiveesta voiteessa on myös aurinkosuoja SPF 15. Se on siis täydellinen voide mukaan vaikkapa lomareissulle tai aurinkoisiin talvipäiviin.”

Löydä oma sävysi

Voiteesta on saatavilla neljä sävyä: vaalea ja neutraali porcelain, vaalea, aavistuksen kellertävä honey, punertavampi ivory ja tummin, neutraali natural beige.

”Sopivan sävyn löytäminen ei ole vaikeaa, sillä verkkokaupastamme löytyy lisää vinkkejä ja asiakaspalvelustamme voi tilata myös näytteen sävyistä, jotta voidetta voi testata omalle iholle”, Backlund kertoo.

Dermosil-asiakkaista koottu testiryhmä pääsi kokeilemaan BB-voidetta etukäteen ja vastaanotto oli innostunut. Ei siis ihme, että BB-voide on ollut syksyn ehdoton bestseller dermosil.fi -verkkokaupassa.

KUN OSTAT DERMOSIL.FI -VERKKOKAUPASTA IDEAL BB-VOITEEN, SAAT KAMPANJAKOODILLA ILOVEME HUULIPUNA RETRON KAUPAN PÄÄLLE (ARVO 6,90 €)! KAMPANJA VOIMASSA 31.10.2019 ASTI.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus