Parempi maanantai coworking-tiloissa


MOWin ajatuksena on tarjota kokonaisvaltainen toimistoratkaisu, joka tekee työnteosta sujuvaa ja maanantaista paremman. Viihtyisä ja moderni työympäristö vaikuttaa positiivisesti työpäivään. 

MOWin coworking-tiloissa työpäivää helpottavat elementit on mietitty valmiiksi – ei tarvitse kuin saapua paikalle. Tuoreet pienpaahtimokahvit piristävät kenen tahansa päivää. Ystävällinen henkilökunta huolehtii tiloista ja viihtyvyydestä ja ottaa myös vastaan vieraasi. Laaja kirjo palveluita on saatavilla niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille: MOWissa voit keskittyä täysillä työn tekemiseen. 

Jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen löytyy MOWista sopiva paikka. Joustavat, moneen tarpeeseen sopivat ratkaisut on yksi MOWin valttikorteista. Yritysten käytössä on yksityisiä työhuoneita, avoimia työpisteitä sekä neuvottelu-ja kokoustiloja. Puhelinkopit takaavat rauhan keskusteluille, ja rentoutuminen onnistuu sille varatuissa tiloissa. Asiakkaat voivat unohtaa tietokoneen ääressä turhautumisen ja nauttia nopeasta nettiyhteydestä. 

Coworking-tilat tarjoavat myös luontevan mahdollisuuden verkostoitua. Lounaalle ei tarvitse lähteä yksin, ja joskus naapurien kanssa päästään myös tekemään bisnestä. MOW ruokkii yhteisöllistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla ja illanvietoilla. 

MOW lyhyesti 

  • Kokonaisvaltainen toimistoratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille 
  • Erikokoisia yksityisiä työhuoneita ja avoimia työpisteitä 
  • Perinteisiä neuvotteluhuoneita sekä rentoja kokous- ja workshoptiloja 
  • Helposti muunneltavia projektityöskentely- ja tapahtumatiloja 
  • Vastaanotto-, tulostus- ja IT-tukipalvelut 
  • Liiketoimintaa ja verkostoitumista tehostavia tapahtumia 

MOW Mothership – Helsingin Punavuoressa osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki 

MOW Supernova – kauppakeskus Ratinan yhteydessä osoitteessa Ratinankuja 1, Tampere 

Tutustu MOWiin tarkemmin osoitteessa www.mow.fi

Jaa tämä artikkeli


Edelläkävijät