Parasta palvelua rakennusalan osaajille


Nettikauppojen ja itsepalvelun maailmassa RTV:n vahvuus on henkilökohtainen ja ammattimainen palvelu. 

Meidän brändiimme ja toiminnan ytimeen ovat aina kuuluneet palvelu, osaaminen ja valikoima. Siksi olemme alan paras yhteistyökumppani”, sanoo RTV:n Varsinais-Suomen aluejohtaja Tommi Suominen. 

”Meillä on erittäin osaava henkilökunta. Kun asiakas tulee meidän kaltaiseen erikoisliikkeeseen, hän voi olla varma, että tietotaito on hyvällä tasolla ja hän saa tiedon, mitä tarvitsee. Me kysymme oikeat kysymykset.” 

RTV erottuu muista alan toimijoista myös laajoilla valikoimillaan ja sillä, että isot varastot takaavat toimitusvarmuuden. 

”Jos tarvitset jotain tavaraa heti, meiltä sitä myös saa heti. Meillä on – toisin kuin muilla toimijoilla – uskottu vuosia siihen, että tavaraa pitää olla varastossa ja se pitää pystyä toimittamaan nopeasti. Se on varsinkin ammattilaisrakentajien puolella merkittävä tekijä”, sanoo Suominen. 

RTV:n vahvuuksiin kuuluu hyvä palvelu. Osaava henkilöstö tuottaa asiantuntevilla neuvoillaan lisäarvoa asiakkaalle. Tähän ei nettikauppa pysty. 

”Meillä on töissä taustoiltaan sekä myyntialan ihmisiä että rakennusalan kokeneita ammattilaisia, ja voimme tarjota tavarantoimittajista riippumatta asiakkaalle parhaat vaihtoehdot.” 

Vauhdikkaita vuosia rakennusalalla 

RTV:llä on yli 70-vuotiset juuret. Toiminta alkoi Riihimäen Tapetti ja Väri -maalikaupasta, ja nykyisellä RTV-Yhtymällä on nelisenkymmentä liikettä ympäri Suomen. 

Turussa RTV on toiminut 27 vuotta. Tommi Suomisen alueella Varsinais- Suomessa on viisi myymälää: reilut sata ihmistä palvelee asiakkaita myös Kaarinassa, Salossa, Kemiössä ja Perniössä. Pintamateriaaleihin ja maaleihin erikoistunut RTV on varsinkin ammattilaispuolella alan markkinajohtaja. 

Yritys on esillä myös Naantalin asuntomessukohteissa. 

”Varsinkin meidän lattianpäällysteitämme, kuten perinteinen tuotemerkkimme Lamella, on näytillä useammassa kohteessa.” 

Rakennus- ja sisustusala on elänyt vauhdikasta aikaa. Ensin pandemia nosti kysyntää, kun ihmisten alkoivat laittaa kotejaan ja pihojaan, sitten valtava kysyntä hidasti tavaran saatavuutta. Ukrainan tilanne aiheuttaa nyt raaka-ainepulaa. 

Siitä huolimatta Suomisella on usko tulevaan. 

”Toivottavasti päästään pian normaaliin arkeen kaikkien erikoisvuoisen jälkeen. Kesä on aina vilkkaampaa ja hyvää aikaa meille, kun tehdään paljon korjaus- ja remonttihommia. Rakennuskannan korjausvelkaa laajemminkin pitää hoitaa.” 

Tutustu tarkemmin: rtv.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi