Paras mahdollinen hyöty lämmityssaneerauksesta


Lämmityssaneerauksen ollessa edessä, on kaikkein tärkeintä valita oikea seuraaja vanhalle lämmitysjärjestelmälle. Saksalaisen Vaillantin uusin ilma-vesilämpöpumppu ei ainoastaan säästä rahaa lämmityskuluissa, mutta myös aiheuttaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin öljylämmitysjärjestelmät tai aiemmat lämpöpumppumallit.

Jo vuoden kestänyt pandemia on lisännyt etätyöskentelyn määrää, ja saanut muutenkin ihmiset oleskelemaan enemmän kodeissaan, jonka myötä asumismukavuus ja sisäilman laatu ovat tulleet entistä merkityksellisimmiksi. Kevät on pian tuloillaan, mikä monille tarkoittaa erilaisten remontti- ja rakennusprojektien aloittamista kodin ja asumismukavuuden parantamiseksi. Siinä yhteydessä on hyvä pohtia niitä useita etuja, jotka sopivan lämmitysmuodon valinta tuo mukanaan.

Vaillantin uusin ilma-vesilämpöpumppu aroTHERM plus luo perustan lämmitysjärjestelmälle, joka on täydellinen myös saneerauskohteisiin.

Alhaisempi energiantarve = alhaisemmat lämmityskustannukset

aroTHERM plus on markkinoiden ensimmäinen lämpöpumppu, jossa käytetään luonnonmukaista ja ympäristöystävällistä kylmäainetta. Uuden kylmäaineen käyttö takaa alhaiset hiilidioksipäästöt tehokkuudesta tinkimättä.

aroTHERM plus on erittäin energiatehokas. Se kykenee kilpailukykyiseen huippusuoritukseen, vaikka samanaikaisesti alentaa lämmityskuluja ja varmistaa lämpimän veden käyttömukavuuden.

Ratkaisu talven haasteisiin

Talven sää on ollut vaihteleva, ja sitä myötä aiheuttanut myös ennalta-arvaamattomia energiakustannuksia. Ankarat pakkaset ovat laittaneet lämmitysjärjestelmät koville, mutta aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumppu suoriutuu erinomaisesti kylmässäkin säässä. Se on kehitetty toimimaan myös pohjoisen kylmissä olosuhteissa, ja pystyy hyödyntämään tehokkaasti ulkoilmaa jopa -25 asteeseen saakka. Sekä nousevien energiahintojen että ennalta-arvaamattoman sään vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan, että lämmitysratkaisu hyödyntää käyttämänsä energian mahdollisimman tuottavasti. Vaillantin aroTHERM plus täyttää tämän vaatimuksen.

Etäohjaus suoraan mobiililaitteesta

Erityisesti kylmien talvikuukausien aikana Vaillantin lisävarusteena hankittava etäohjausjärjestelmä tulee tarpeeseen. Etäohjaus mahdollistaa ihanteellinen sisäilman lämpötilan, silloinkin kun ei itse ole kotona. Etäohjausjärjestelmän avulla voi säätää ja ohjata lämmitystä tarpeen mukaan milloin tahansa suoraan mobiililaitteesta.

Saksalaista laatua jo 1800-luvulta

Vaillant on laadustaan tunnettu saksalainen yritys, jolla on yli 140 vuoden kokemus alalta. Kaikki Vaillantin tuotteet on kehitetty ja valmistettu Saksassa, ja ne testataan ääriolosuhteissa Vaillantin omassa testausyksikössä. Tämä takaa lämpöpumppujen toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän, ja antaa edellytykset järkevästi toteutetulle lämmitysaneeraukselle.

Vaillant aroTHERM plus
  • Edistyksellinen luonnonmukaista kylmäainetta hyödyntävän uusimman lämpöpumpputeknologian ansiosta. Pienentää hiilijalanjälkeäsi.
  • Korkea energiatehokkuusluokka
  • Voidaan myös käyttää lämmitysjärjestelmän saneerauksessa vaihdettaessa ympäristöä säästävään energiaan
  • Hiljainen käyntiääni – voidaan käyttää myös tiheään rakennetuilla asuinalueilla
  • Erinomainen laatu ja kestävyys – kehitetty Saksassa ja valmistettu Euroopassa
Yhteystiedot

Mikko Isokorpi – Myynti-insinööri
Puh: +358 44 982 6939
Sähköposti: mikko.isokorpi@vaillant.com

Lue lisää ja tutustu Vaillantin aroTHERM plus
ilma-vesilämpöpumppuun osoitteessa www.vaillant.fi.

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus