Palette valtaa markkinaosuutta Suomessa


Palette Software on automatisoinut yritysten taloushallinnon prosesseja jo 26 vuotta. Yritys on alunperin Ruotsista, missä se on saavuttanut markkinajohtajan aseman ja ratkaisua käyttää globaalisti yli 3 500 asiakasta. Paletten vahvuus on keskittyminen ainoastaan hankinnasta maksuun -prosessiin. Suomessa Palette on noussut kuudessa vuodessa johtavaksi toimittajaksi omassa kohderyhmässään, ja tänä päivänä ohjelmistoa käyttää yli 200 yritystä, esimerkiksi Lindström, SRV, Technopolis, Lääkärikeskus Aava, Lumon ja Hartela.

Taloushallinnon alalla on selkeästi liikuttu ostolaskujen automatisoinnista kohti yhtenäistä hankinnasta maksuun -prosessia. Tällöin valtaosa yrityksen hankinnoista tehdään ratkaisun kautta ja ostolaskuprosessi automatisoidaan. Näin saadaan täysi näkyvyys yrityksen kuluihin ja pystytään hakemaan merkittäviä euromääräisiä säästöjä.

”Uskomme, että erikoistumalla yhteen prosessiin ja tarjoamalla parhaan palvelun, onnistumme jatkossakin”, toteaa Paletten maajohtaja Juha Väänänen.

”Uskomme, että erikoistumalla yhteen prosessiin ja tarjoamalla parhaan palvelun, onnistumme jatkossakin.”

Palette Software ja Sofigate yhteistyöhön

Sofigate on bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä. Yritys tarjoaa yrityksille parhaat työkalut digitalisaation johtamiseen. Kun Palette ja Sofigate sopivat kumppanuudesta, yhteinen sävel löytyi heti ja keskustelut etenivät mutkattomasti – yrityksillä on yhteinen tavoite tarjota kohderyhmälleen parhaat ratkaisut ja paras palvelu. “Näemme uusien kumppanuuksien solmimisen tärkeänä askeleena vahvan suoramyynnin lisäksi”, Väänänen toteaa.

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa Sofigate ottaa Paletten ratkaisun omaan käyttöönsä, ja tulevaisuudessa Sofigate pystyy tarjoamaan ohjelmistoa asiakkailleen.
Lisätietoja www.palettesoftware.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT Talous