Päijät-Hämeen parhaalla sijainnilla Henna vastaa tulevaisuuden tarpeisiin


Uudet asumisen ja työn tekemisen muodot vaativat tulevaisuudessa toimivia palveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä. Pääkaupunkiseudun nousevat elinkustannukset ja suuret ihmismassat eivät houkuttele kaikkia. 

”Tulevaisuuden puutarhakaupunki” Henna on tiiviisti kaavoitettu kaupunginosa, jossa arjen palvelut ovat lähellä. Henna on oiva esimerkki uuden sukupolven kaupunkiasumisesta, jossa sujuvat kulku- ja tietoliikenneyhteydet yhdistyvät ekologiseen elämiseen ja asumiseen, lähellä luontoa ja liikuntareittejä. Henna on resurssiviisas, mikä tarkoittaa mm. joustavaa liikkumista, energiatehokasta rakentamista, kestävän elämäntavan ja paikallisten tuottajien suosimista sekä monimuotoista yhdessä tekemistä. 

Ennusteiden mukaan ihmiset ja bisnes siirtyvät tulevaisuudessa kulkuyhteyksien varrelle. Henna suunniteltiin kestävän kehityksen kaupunginosaksi, ihmisille jotka arvostavat yhteisöllisyyttä ja omaa rauhaa. 

15min junamatka Lahden suuntaan mahdollistaa LUT yliopiston kampuksen saavuttamisen alle puolessa tunnissa, Helsinkiin matkustaa kolmessa vartissa ja lentokentälle alle tunnissa. Henna on ”Sopivasti skutsissa”, eli riittävän lähellä heille jotka haluavat liikkua sujuvasti suuriin kaupunkeihin, mutta sopivan kaukana heille, jotka arvostavat puhdasta luontoa ja liikuntamahdollisuuksia. Miksi maksaa pääkaupunkiseudulla kalliista asumisesta, kun ajallisesti saman matkan päästä löytyy edullisempi Henna? 

Henna on Orimattilan vastaus uusien sukupolvien uudenlaisiin tarpeisiin. Se on paikka heille, jotka arvostavat asumisen helppoutta ja ekologisuutta, yhteisöllisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Hennalaisten käytettävissä ovat Orimattilan kaupungin palvelut, kuten päivähoito, Lukio ja kattava kouluverkosto. Nyt Hennaan etsitään ammattilaisrakentajia pari-, rivi- ja kerrostaloille, sillä valmiita asuntoja kysytään koko ajan. Lähde rakentamaan Hennaan. Huomioarvo on taattu, lupa-asiat hoidetaan sujuvassa yhteistyössä, ja saat toimia suunnannäyttäjänä alueen kehitykselle! 

www.hennaan.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi