Padot murtava koti- ja kutupaikka


Hyvän elämän Rautjärvi tarjoaa perhe-elämälle oivat edellytykset huolehtimalla laadukkaista oppimisympäristöistä ja monipuolisista koulutusmahdollisuuksista. Ympäristön luontokohteet tekevät vapaa-ajan retkeilystä helppoa ja mielenkiintoista. Kulku- ja etätyöyhteydet tukevat samalla myös kestävää kehitystä, palveluiden saavutettavuutta sekä monipaikkaista asumista. 

Mainio sijainti valtatie 6:n ja rautatien varrella kahden rajanylityspaikan välissä luo hyvät edellytykset uudelle yrittäjyydelle paikkakunnalla. Etenkin matkailun ja pienteollisuuden saralla tilaa uusille toimijoille löytyy. Paikkakunnan edulliset asumis- ja toimitilakustannukset helpottavat toiminnan aloittamista ja yrittäjän arkea – samoin maksuton, kaikkien varattavissa oleva, etätyötila SimpeleenHubi. 

Laatokan lohesta tunnettu Hiitolanjoki on saanut paljon myös kansainvälistä näkyvyyttä ja hype on vasta alkamassa. Alueen toimijat satsaavat jokeen paljon ja toiveena on uusien työpaikkojen ja matkailuyritysten syntyminen jokea hyödyntämällä. ”Kansainvälistyminen on meille tervetullut ilmiö”, toteaa kunnan elinvoima- ja hankekehittäjä Sini Javanainen. 

Tutustu tarkemmin: www.rautjarvi.fi

Jaa tämä artikkeli


Elinvoimainen Suomi