OVV Asuntopalveluilla on pitkät juuret ja hyvää paikallistuntemusta Tampereelta


Franchising-periaatteella toimivan OVV Asuntopalvelujen Tampereen yksikkö tarjoaa asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista vuokravälityspalvelua. Vuokranantajalle ammattitaitoinen apu luo turvaa. 

OVV Asuntopalvelut on toiminut Tampereella jo vuodesta 1997 ja sen kahdella yrittäjälläkin on jo yhteensä 24 vuoden kokemus alalta. 

– Yksi vahvuuksistamme onkin hyvä paikallinen tuntemus, kertoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Päivi Ronkainen. 

Yritys tarjoaa paitsi perinteistä vuokrausta, myös esimerkiksi asunto-osakkeiden myyntiä ja liiketilojen vuokrausta. Avaimet käteen -periaatteella toimiva OVV Kokonaispalvelu on yrityksen lippulaiva, joka on saanut alkunsa asiakkaiden toiveista. Sen avulla vuokranantaja voi ulkoistaa suuren osan töistään ja helpottaa elämäänsä. 

– Meidän kauttamme kulkevat esimerkiksi kaikki kommunikaatio ja vuokranmaksu, mainitsee toinen yrittäjistä Julie Lahdelma. 

Joustavuus ja tuttuus saavat kiitosta asiakkailta 

Yrittäjät kuvailevat, että heidän periaatteenaan on olla asiakkaille kumppani, joka taipuu heidän tarpeisiinsa, ratkaisee ongelmia joustavasti ja kehittää jatkuvasti uusia palveluja. Tärkeää on, että asiakkaat kokevat, että yhteydenottamiseen on matala kynnys. 

– Emme ainoastaan hoida vuokraamista, vaan kuljemme koko matkan mukana, Ronkainen toteaa. 

Tärkeä osa hyvää yhteistyötä on myös pitkän työkokemuksen tuoma tuttuus ja luotettavuus. Asiakassuhteet ovat kestäviä ja monen asiakkaan kanssa voidaan olla myös ystäviä. 

Vuokranantajille asiantuntijan käyttäminen tuo myös paljon tukea ja turvaa. Vuokraaminen voidaan mieltää helpoksi, mutta todellisuudessa esimerkiksi ajantasaiset lain velvoitteet eivät välttämättä ole kaikille tuttuja. 

– Lisäksi on pakko todeta, että meillä on myös kokemuksen tuoma todella hyvä ihmistuntemus, Lahdelma nostaa esille. 

Vuokraajan markkinat ja sähköistä palvelua 

OVV pääsee tarjoamaan kokonaisvaltaista palveluaan hyvin mielenkiintoisissa kohteissa. Yksi yrityksen merkittävistä kohteista on 1.7. muuttovalmiiksi saatava As Oy Tampereen Auringonsilta, johon on jo solmittu ensimmäiset vuokrasopimukset. 

– Auringonsillassa näkyy, miten vuokra-asunto ei ole enää vain opiskelijoiden asumismuoto. Kohde on aivan yhtä laadukas, kuin omistuskohteet ja asunnot todellisia koteja. Me tarjoamme kohteeseen laajan palvelun ja olemme paitsi vuokravälittäjä myös yhteyshenkilö jatkossa, Lahdelma kertoo. 

Tampereen seudulla on tällä hetkellä ylipäätään vuokraajan markkinat, joissa korostuvat nimenomaan siistien, aitojen kotien hakeminen. Vaikka vuokra-asuminen kasvattaa suosiotaan, on asuntoja hyvin tarjolla. 

– Nyt etsitään siistikuntoisia asuntoja. Vanhempaan ja peruskuntoiseen asuntoon voikin joutua tekemään remontin ennen vuokraamista. Lisäksi meillä näkyy korona-ajan tuoma muutos kohti isompia asuntoja, kolmioille ja sitä isommille asunnoille on nyt kysyntää, Ronkainen toteaa. 

Yrittäjien mukaan iso muutos koronan myötä on tapahtunut myös itse välittäjien roolissa. Koko vuokrausprosessi sähköistyy ja monet asiat voi hoitaa periaatteessa ilman välittäjänkin apua. 

– Sen takia meidän täytyykin panostaa yhä enemmän henkilökohtaiseen palveluun ja ammattitaitoon, jota me tuemme esimerkiksi kouluttautumalla jatkuvasti, Ronkainen kiteyttää.

Tutustu tarkemmin: www.ovv.com 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa