OUTOKUMPU MAHDOLLISTI HENKILÖSTÖLLEEN TYÖSUHDEPYÖRÄEDUN ELECTROBIKEN PALVELULLA  – ”Osana strategiaamme olla maailman vastuullisin terästeollisuuden tuottaja”


 Outokumpu Oyj on päättänyt aloittaa työsuhdepolkupyörän hankinnan tukemisen koko Suomen henkilöstölleen, edun piirissä on yli 2000 työntekijää. Työntekijöillä on ollut mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä syyskuun lopusta lähtien ja tilauksia on tehty jo yli neljä sataa.

Työsuhdepyörän tarjoaminen on osana Outokummun strategiaa olla maailman vastuullisin terästeollisuuden tuottaja ja vähentää yrityksen tuottamia hiilidioksidipäästöjä. Samalla työsuhdepyöräedun mahdollistaminen tukee työntekijöiden hyvinvointia ja kannustaa liikkumaan työmatkoilla ja vapaa-ajalla.

”Työsuhdepyörän tarjoaminen on osana Outokummun strategiaa olla maailman vastuullisin teräksentuottaja ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on voimakkaasti agendallamme. Tietenkin myös henkilöstöä kannustetaan työmatkaliikuntaan sekä vapaa-ajan liikkumiseen ja Lapissa on loistavat pyöräilymaastot jokaisena vuodenaikana”, kertoo Kemin & Tornion tehtaiden henkilöstöjohtaja, Mika Haapala. Työsuhdepyörien yhteistyökumppaniksi valikoitui Electrobike, Suomen vanhin sähköpyöriin erikoistunut yritys, joka on tarjonnut sähköpyöräleasingia jo yli 5-vuoden ajan, alan ensimmäisenä toimijana. Yrityksellä on asiakkainaan pörssiyrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä julkiselta sektorilta esimerkiksi Tampereen kaupunki. Lisäksi Electrobiken kehittämä työsuhdepyöräportaali on tehnyt edun tarjoamisesta, hallinnoinnista ja käyttöönotosta mutkatonta.

Maailmanennätystason koeajotapahtuma syksyisessä Torniossa

Electrobike järjesti tiettävästi maailman suurimman sähköpyörien koeajotapahtuman syyskuun viimeisellä viikolla Kemissä ja Torniossa, kun yli 800 työsuhdepyörästä kiinnostunutta Outokummun työntekijää kävivät koeajamassa Electrobiken työsuhdepyörämalliston sähköpyöriä. Sähköpyörän koeajaminen antaa aivan erilaisen tuntuman sähköavusteisten pyörien saloihin. Lisäksi Outokummun tarjoama tuki työsuhdepyörän hankintaan ilahdutti monia hankintaa miettiviä. ”Kyseessähän on tosi hyvä etu, varmaan muuten tulisi hankittua vielä useampi vuosi pyörän hankkimista. Nyt edun myötä oma pyörä tulee hankittua viimeistään ensikevään malleista.”, kommentoi koeajotapahtumassa pyöriä kokeillut Outokummun työntekijä.

Vuoden 2021 alusta voimaan tullut uusi veroetu on mahdollistanut työsuhdepyörän aiempaa joustavamman tarjoamisen. Työsuhdepolkupyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, niin kodin ja työpaikan välisillä matkoilla kuin myös vapaa-ajalla. Moni pyöräedusta kiinnostunut hankkiikin pyörän monipuoliseen käyttöön sekä työmatkoille että vapaa-ajalle.

 Lisätietoa Electrobike Työsuhdepyöräpalvelusta www.tyosuhdepolkupyora.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Työelämä