Ota talouden datasta strateginen hyöty irti


Monen yrityksen hallinnassa on suuria määriä informaatiota, jota ei ole hyödynnetty tai jalostettu sellaiseen muotoon, että sillä voitaisiin tuottaa lisäarvoa liiketoiminnalle.

Suomalainen HSolutions tarjoaa yrityksille informaation hallinnan strategista konsultointia, joka auttaa yrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa. Yritys on mm. luonut itse teknologian informaation laadun analysointiin: Järjestelmästä löytyy kaikki toiminnot – useita alustoja ei tarvita.

”Analytiikkaa hyödyntämällä poistetaan manuaalista työkuormaa talouden ja hallinnon puolella”, toimitusjohtaja Henrik Lähdeniemi kertoo.

HSolutions tuottaa palveluita suorituskyvyn johtamiseen, talouden ohjaamiseen, tietovarastointiin ja analytiikkaan. 90 prosenttia taloushallinnon manuaalisesta työstä voidaan korvata moderneilla ratkaisuilla, jonka avulla siirretään rutiinityöt liiketoiminnan kehitykseen. Lähdeniemi harmittelee: ”Monessa paikassa ei olla siirrytty teknologisesti vielä edes 2010-luvulle.”

“90 prosenttia taloushallinnon manuaalisesta työstä voidaan korvata keskitetyllä ratkaisulla, jonka avulla pystytään automatisoimaan talouden prosesseja. ”

Manuaalisessa työssä tulee virheitä, laadukkuus kärsii, tietoa ei seurata tai hyödynnetään väärää tietoa. Lähdeniemi painottaa, että vain laadukas ja analysoitu data tuo lisäarvoa liiketoiminnalle.

”Data on yrityksen rikkaus.” Hän jatkaa: ”Jo päivissä löydämme tuloksia. Investointina toimiva järjestelmä ei ole suuri, varsinkin jos verrataan säästöihin, joita se tuottaa.”

www.hsolutions.fi/

 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Talous ja johtaminen