Ostolaskujen automatisointia tilitoimistoille ja pk-yrityksille koneoppivalla järjestelmällä


Ostolaskujen käsittely on yrityksen taloushallinnon prosessin yksi kalleimpia asioita. Käsittelyn automatisointi tarjoaa siten merkittävää säästöä.

Moni iso yritys on tehnyt huomattavia taloudellisia panostuksia ostolaskujensa automatisoimiseksi. Nyt samaa kyvykkyyttä tuodaan pk-yrityksille ja tilitoimistoille Heeroksen kautta.

”Me olemme tehneet kehitystyötä asiakkaidemme hyväksi ja tarjoamme ostolaskujen automatisoinnin järjestelmää tilitoimistoille ja pk-yrityksille ilman suuria, heille maksettavaksi koituvia kehityskustannuksia”, Heeroksen tuotekehitysjohtaja Juha Takala valottaa.

Heeros Ostolaskut on intuitiivinen ratkaisu, joka auttaa tilitoimistoa hoitamaan samasta näkymästä kaikkien asiakkaidensa ostolaskut kerralla helposti. Edellytys järjestelmän toiminnalle on laskun digitaalinen muoto. Kun lasku on digitoitu, kone ehdottaa automaattista tiliöintiä, mikä nopeuttaa käsittelyprosessia merkittävästi.

Ei työlästä määrittelyvaihetta

Perinteisesti tällaiset automaatioratkaisut ovat vaatineet työlästä sääntöjen luomista ennen kuin järjestelmät on voitu ottaa käyttöön. Nyt ohjelmisto on välittömästi valmis käytettäväksi ja kehittyy käyttäjän matkassa koko ajan tehokkaammaksi.

”Osa ostolaskuista menee läpi sellaisenaan pelkällä hyväksymisellä ja osassa niitä joudutaan alussa korjaamaan. Koneoppiva järjestelmä omaksuu kuitenkin jokaisesta muokkauksesta asioita seuraavaa tiliöintikertaa varten parantaen automaation laatua jatkuvasti”, Head of Invoice Automation Heidi Hyyryläinen kertoo.

”Kun aiemmin yksittäisen ostolaskun käsittelyyn meni aikaa minuutteja, nyt laskun hyväksyminen tapahtuu sekunneissa”, Takala laskeskelee ison kuvan hyötyjä.

”Kun aiemmin yksittäisen ostolaskun käsittelyyn meni aikaa minuutteja, nyt laskun hyväksyminen tapahtuu sekunneissa.”

Kotimainen Heeros on tilitoimistoille läheinen kumppani, joka tukee asiakkaitaan ohjelmistojensa mahdollisimman tehokkaassa hyödyntämisessä.

”Meidän järjestelmämme on kuin taloushallinnon personal trainer. Käyttäjän ei tarvitse opetella käyttämään Heerosta vaan Heeros oppii koko ajan käyttäjältä lisää”, Takala jatkaa.

”Tämän seurauksena tilitoimistot voivat käyttää aikaansa rutiinien sijasta asiakaspalveluun ja muuhun suurempaa lisäarvoa itselleen ja asiakkailleen tuottavaan työhön”, Takala summailee ratkaisun hyötyjä.

www.heeros.com

Jaa tämä artikkeli


Bisnes