Oscar de la Renta Alibi – Uusi elegantti tuoksu naisille


 Alibi Eau de Parfum kuvastaa Oscar de la Renta -naisen kehitystä ja hänen modernia naisellisuuttaan; Oscar de la Renta -nainen on yhtä aikaa tyylikkään elegantti sekä voimaannuttava. Ajaton ja ylellinen kukkais-itämainen tuoksu, jossa yhdistyvät vangitseva estottomuus, mehukas kukkaisuus sekä vastakohtana naisellinen sensuellius. Lopputuloksena unohtumaton tuoksuluomus. 

Tuoksukuvaus: 

Alku: Raikas sitruksinen, valoisa ja kiehtova; mandariini, mehukas nuotti, inkiväärin kukka 
Sydän: Syvä ja salaperäinen vaniljaorkidea; lisäksi vesimäinen nuotti ja kukkainen heliotrooppi 
Pohja: Sensuelli ja unohtumaton myski; lisäksi herkullinen praliini ja pehmeä amber-puu 

 Alibi Eau de Parfum -tuoksu on ensimmäinen hajuvesi, jonka Oscar de la Renta -muotitalon luovat johtajat Fernando Garcia ja Laura Kim ovat suunnitelleet yhdessä. Heidän tahtotilansa on kunnioittaa Oscar de la Rentan näkemystä maailman kehittymisestä koko ajan; suunnittelijoiden tulisi pysyä tässä kehityksessä mukana. Alibi-tuoksu avaa loistavan uuden luvun Oscar de la Renta -tuoksuluomusten maailmaan; se vahvistaa muotitalon tunnusomaisia piirteitä sekä tavoittaa uusia kuluttajia brändin pariin. 

 

Alibi-käsilaukku 

Oscar de la Renta Alibi-käsilaukku on antanut inspiraation tuoksupullon muotoiluun. Kultainen spray-osa on kuin ikonisen Alibi-käsilaukun lukko. Ulkopakkauksen reunoissa kuin upeat ommellut yksityiskohdat. Ulkopakkaus on viimeistelty, kuin siinä olisi metallisen nahkainen pinta. Naisellisen hempeä tuoksunesteen sävy luo tyylikkään kontrastin pullon design-elementeille. 

 Irina Shayk – Alibi-tuoksun keulakuva 

Alibi Eau de Parfum -tuoksun kansainvälinen ikoni ja uusi muotitalon muusa on Irina Shayk. 

Hän on tunnettu huippumalli, joka on usein kaunistanut mm. Vogue-lehden kantta. Irinan itsevarmuus, äly ja sensuellius saivat luovat johtajat Fernando Garcian ja Laura Kimin inspiroitumaan ja he valitsivat Irinan keulakuvaksi, koska tiesivät hänen olevan täydellinen kasvo uudelle Oscar de la Renta -tuoksulle. 

 

Tilaa oma elegantti Alibi-tuoksusi täältä: 

https://www.sokos.fi/fi/sokos/oscar-de-la-renta-alibi-edp-hajuvesi-30ml utm_source=display&utm_medium=sokos&utm_campaign=oscar-de-la-renta-alibi-display&utm_content=tuoksu-alibi 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus