Kosteutettu, hoidettu iho näyttää nuorekkaammalta


Ikääntyvä iho kuivuu yhä enemmän. Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ovat a ja o. “Ihonhoidon aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Viimeistään 50+ -iässä pitää ottaa arsenaaliin mukaan myös kosteuttavat seerumit”, kertoo Oriflamen tuotepäällikkö Susanna Salo. “Eikä auta, että tuotteita ostaa kaappiin, vaan niitä pitää käyttää säännöllisesti”, hän muistuttaa.

Ihon ikäkausilla on omat haasteensa. Hormonaaliset muutokset aikuisella naisella aiheuttavat estrogeenin ja kollageenin vähentymistä elimistössämme. “50+ iässä alkaa esiintyä tummia pigmenttiäläiskiä, iho veltostuu, jolloin silmäkulmat ja suupielet tippuvat alaspäin, ja pystyryppyjä alkaa syntyä kasvoihin huulien alueelle vaikkei tupakoisikaan”, Salo valistaa.

Auringonotto vanhentaa ihoa

Salo korostaa terveellisen ravinnon, riittävän unen, ulkoilun, liikunnan ja veden juonnin merkitystä osana ikääntyvän ihon ja ulkomuodon hoitoa. “Myös auringon välttäminen kuuluu tähän listaan sillä aurinko on ihon vanhentaja numero yksi ja sen vaikutukset kumuloituvat 20–30 vuotta”, hän muistutta ja lisää: “Silloin, kun me nyt yli viisikymppiset olimme nuoria, aurinkovoiteen suojakerroin oli kuusi ja sekin laitettiin siinä kohtaa, kun oli jo palanut”.

Nykyiset aurinkosuojavoiteet ovat kehittyneet eivätkä tunnu tahmean rasvaiselta, joten korkeita suojakertoimia kannattaa käyttää. “Lisäksi päivävoiteisiin lisätään nykyisin 15–30-suojakerroin ja voiteet ovat silti ohuita, miellyttävän tuntuisia iholla.”

Oriflamen 50+ vuotiaiden NovAge Time Restore -tuotesarja

Oriflame on 52 toimintavuotensa aikana panostanut omiin ihonhoidon tutkimuslaboratorioihinsa ja tuotetehtaisiinsa: siksi tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja toimivia. 50+ vuotiaille kehitetty tuotesarja on optimoitu minimoimaan estrogeenituotannon vähentymisen vaikutuksia. “Ihon säilyminen kimmoisana ja kosteana ehkäisee sen veltostumista saaden kasvot näyttämään nuorekkaammilta pidempään.“

Kasvojen ihonhoitorutiinin tulisi kuulua seuraavanlainen kombo. “Ihon puhdistus aamuin, illoin. Yhdistetty silmän- ja huultenympärysvoide ehkäisemään ryppyjä. Seerumi ei ole ylellisyystuote vaan se tuo tarvittavan lisäkosteuden tässä iässä. Lisäksi päivävoide ja illalla yövoide.”

Kädet paljastavat ikäsi

Käsivoiteen merkitys korostuu iän myötä, sillä kädet paljastavat ihmisen iän. ”Hyvä hoitovoide käsille ehkäisee paitsi ihon vanhenemista myös pigmenttiläiskien syntymistä ja kestää iholla muutamia pesukertoja.”

Oriflamen tuotteita voi hankkia joko verkkokaupasta tai suoramyyntinä lukuisilta kauneuskonsultti -jälleenmyyjiltä, joiden verkosto kattaa koko maan.

Nyt viimeistään on aika kiinnittää huomio ihoonsa, sillä kasvot ovat sielusi peili ja pehmeillä käsillä on mukava helliä läheisiään.

www.oriflame.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus Kauneus ja terveys Lifestyle