Uusi Honeywell Vocollect A700x -sarja markkinoille


Suurten jakelukeskusten käyttämä Honeywell Voice Solutions on ottanut jälleen uuden edistysaskeleen. Juuri markkinoille tullut A700x toimii aiempaakin hälyisemmissä ympäristöissä ja olosuhteissa. ”Jo A700x:n edeltäjän puheentunnistusta pidettiin ylivertaisena, mutta uutuudessa se on vielä tarkempi”, Optiscan Groupin myyntijohtaja Kimmo Yli-Kokko kertoo.

Pohjoismaissa ja Baltiassa Optiscanin toimittama Honeywell Voice Solutions-ratkaisu on markkinajohtaja. Järjestelmä dominoi markkinoita myös globaalisti.

“Uusia asiakkaita tulee paljon verkkokaupan puolelta. Kun verkkokaupasta ostaminen kasvaa, verkkokauppojen kannattaa nopeuttaa ja tehostaa varastojensa toimintaa”, toteaa myös Honeywellin Channel Business Manager Simon Burnett.

Puheprosessien ja mobiilipäätteen yhdistäminen Android- tai IOS -käyttöjärjestelmillä mahdollistaa puheen ja käsipäätteen saumattoman käytön.

Puheohjausjärjestelmä toimii reaaliaikaisesti varastonhallintajärjestelmän tai ERP:n kanssa. IoT-sensoroiden ja niistä saatavan tiedon pohjalta logistisia prosesseja voidaan kehittää aiempaa tarkemmin ja työturvallisuus paranee.

“Jos työntekijä unohtaa seuraavan työvaiheensa, mikrofoniin tarvitsee sanoa vain: toista”, Kimmo Yli-Kokko kertoo. Terminaalikäytössä tuotteiden käsittely A700x -sarjan puheohjauksella takaa tuplahyödyn, kun erillistä vastaanottotarkastusta ei tarvita.

Lisätietoja: www.optiscangroup.com/fi/honeywell-vocollect-a700x

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka