Onnistunut alanvaihto tuo potkua koko elämään


Kokematonkin oppii tekemään asiakaspalvelutyötä tuloksellisesti, kun asenne on kohdallaan ja pääsee hyvään porukkaan. Rainmaker on oiva työnantaja myös työelämää pidempään kokeneille alanvaihtajille. Kirsi ja Jaana ovat hyviä esimerkkejä tästä. 

Kirsi Lemettinen Työskentelee Rainmakerin Espanjan toimistolla Torreviejassa 40 hengen porukassa. ”Päivät tehdään töitä ja illat rentoudutaan rannalla”, hän kiteyttää nauraen. 

Kirsi on erinomainen esimerkki siitä, kuinka koko elämän mullistaminen voi onnistua hienosti. ”Muutimme tänne Espanjaan mieheni ja 11-vuotiaan poikamme kanssa ja tarvitsin uuden työn. Olin aikaisemmin hoitoalalla mutta halusin vaihtaa alaa. Rainmakerilla se onnistui. Tein alkuun myyntityötä ja kouluttauduin työn ohessa: suoritin etänä liiketalouden ammattitutkinnon oppisopimuksella. Nyt hoidan Rainmakerilla rekrytointeja”, Kirsi kertoo. 

”Rainmakerilla on tarjolla useita hyviä vaihtoehtoja myynti- tai asiakaspalvelutyössä” 

Positiivinen vire työyhteisössä auttaa onnistumaan 

Jaana Jokinen työskentelee Jyväskylän toimistolla. Hänelle työ Rainmakerilla tuo leivän pöytään ja on hyvä keino hankkia arkeen nuorekkaasta ja ammattitaitoisesta porukasta tihkuvaa uutta energiaa. 

”Kokeilin pitkän asiakaspalveluesimies-uran jälkeen myös yrittäjyyttä, mutta nyt arvostan sitä, että viikonloput ovat vapaat, työajat inhimilliset ja työporukassa positiivinen hyvä pöhinä”, Jaana iloitsee. 

Ammattitaitoinen perehdytys ja koulutus kantaa pitkälle 

”On hienoa huomata vähän iäkkäämpänä alanvaihtajana, että minähän osaan ja opin hyvin uutta”, Jaana kiittelee saamaansa hyvää perehdytystä ja koulutusta digitaaliseen maailmaan. 

”Alkuun saa myös kuunnella konkareiden myyntipuheluita ja myöhemminkin niistä saa hakea potkua omaan suoritukseensa halutessaan”, Kirsi lisää. 

Sinäkin saatat tietämättäsi olla huippumyyjä! 

Suomen suurimmassa myynnin ja asiakastyön palveluyrityksessä panostetaan esimiestyöhön, koulutukseen ja työssä viihtymiseen. ”Saamme myydä alan parhaimpia tuotteita, kuten Hesaria, Fortumin ja Telian palveluita. Myyntityö ei ole nykyisin tyrkyttämistä vaan haluamme luoda hyviä asiakaskokemuksia”, Kirsi muistuttaa. 

Rainmakerilla on ympäri Suomen tarjolla useita hyviä vaihtoehtoja myynti- tai asiakaspalvelutyössä. ”Elämänkokemus on iso etu varsinkin myyntitöissä”, Jaana lisää. ”Ja mitä ei osaa, sen täällä oppii”, Kirsi summaa. 

 rainmaker.fi

Jaa tämä artikkeli


Koulu, oppiminen