Uutta virtaa elämään!


Tervakoskelainen Sirkka-Liisa Brax, 81, ja hämeenlinnalainen Matti Kontio, 65, istuvat Braxin ruokapöydän ääressä ja virvoittavat ilman nettiyhteyttä jäänyttä iPadiä uudelleen henkiin.

Braxin laskujen maksu ja konserttilippujen tilaaminen oli keskeytynyt tylysti, mutta soitto tutulle eläkkeellä olevalle it-asiantuntijalle saa hommat taas rullaamaan.

Braxin vanha, ailahtelevaksi käynyt tietokone vaihdettiin onnexilaisten avulla jo aiemmin tablettitietokoneeseen. Samalla Braxilta karsittiin turhia operaattorikuluja. Eläkeläisen kukkaroon saatiin näin useamman kymmenen euron säästö kuukaudessa.

Onnexi Oy:n perustaja Ulla-Maija Soininen korostaa suomalaisessa työelämässä uniikin yrityksensä arvoja ja tarkoitusta sekä tapaa toimia.

“Meillä työntekijöiden ikä ja kokemus ovat jo sinänsä meriittejä. Keikkatöillä seniorit pääsevät eläkkeeltä takaisin aktiivisiksi tekijöiksi, mutta omilla ehdoillaan ja aikatauluillaan. He eivät ole mikään hätävara tai heittopussi, vaan aliarvostettu osaamispotentiaali.”

Onnexi toimii vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Sellaiselle työnjäljelle on juuri nyt aivan erityistä tilausta. “Meillä on myös vahvat yhteisölliset arvot. Työtä tehdään ilolla ja huumorilla.”

Hattulalainen lastentarhanopettaja Jaana Järvinen, 58, korostaa hiljaisen tiedon hyödyntämistä. “Haluan tutustua ihmisiin ja löytää uutta elämänsisältöä, ylläpitää taitojani sekä laventaa osaamistani. Onnexilla voin olla työssä välillä kertaluonteisesti tai asiakkaiden toiveiden mukaan, välillä vaikka joka päivä. Saan toimia sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa.”

Onnexilaiset ovat eläkeläisiä

  • Onnexi Oy on uusi uniikki hämeenlinnalaisyritys.
  • Kaikki sen työntekijät ovat eläkeläisiä yrityksen johtoa lukuun ottamatta.
  • Yrityksen peruskiviä ovat ikääntyvien arvostaminen, työn laatu, luotettavuus ja vapaus valita.
  • Vakiotuntihinnalla osaavan onnexilaisen voi kutsua auttamaan kodin askareissa, pihatöissä, lastenhoidossa, pikkuremontissa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa tai vaikka tietotekniikan pulmissa.
  • Asiakas pääsee valitsemaan mieleisensä työntekijän helppokäyttöisestä nettipalvelusta www.onnexi.fi , jossa jokaisesta on esillä osaamisprofiili. Asiakaspalvelu auttaa myös numerossa 044 972 3823.
  • Myös jokainen työntekijä voi itse valita, milloin on käytettävissä ja valmis auttamaan.
  • Valinnanvapauden lisäksi Onnexi satsaa kokemukseen sekä iloiseen työskentelyyn.
  • Vaitiololupauksella kunnioitetaan asiakkaan yksityisyyttä.

Lue onnexilaisten tarinoita yrityksen Kotipesästä:
www.onnexi.fi

Haluatko asiakkaaksi?

Tilaa Onnexi kotiisi: kokeile Onnexin palveluja kotonasi. Tilaa lahjakortti, anna näin itsellesi aikaa ja senioreille mielekästä tekemistä.

Tule tekijäksi!

Lähde mukaan tekijäksi: mielekästä tekemistä, mukavia työkavereita ja sopivasti lisätienestiä. Ota yhteyttä nettisivultamme.

Yrityksille avuksi

Lähde kumppaniksi: toimimme mm. hoivakodeissa, meiltä kokeneita ja luotettavia tekijöitä lyhytaikaisiin tarpeisiin sinullekin.

Löydät meidät www.onnexi.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi