ONKO TYÖPAIKKASI SISÄILMA TURVALLISTA? Ilmanpuhdistin hoitaa ja huoltaa ilmaa, jota hengität


Sisäilman laatuun on nyt entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota. Viruksia ja bakteereja levittävät hiukkaset saattavat pysyä ilmassa tunteja ja levitä jopa 50 metrin säteellä. Oletko ajatellut, millaista ilmaa henkilökuntasi ja asiakkaasi hengittävät? 

Vietämme tavallisesti lähes 90 % ajastamme sisätiloissa, ja viimeisen vuoden aikana tilanne on korostunut entisestään, kun esimerkiksi monilla etätyöntekijöillä päivittäinen työmatka ja lyhyetkin siirtymät ulkoa sisälle ovat jääneet vähiin. Sisäilman laadun tiedetään olevan jopa viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma – sen laadulla on siis merkittävä vaikutus terveyteemme ja työkykyymme. 

Kaikki yleiset tilat ovat hyviä kasvualustoja muun muassa bakteereille, viruksille ja allergeeneille. Esimerkiksi influenssa ja yleisimmät flunssat leviävät ja tarttuvat pääasiallisesti ilmateitse. Paras keino varmistaa, että sisäilma pysyy tuoreena ja terveellisenä, on puhdistaa sitä laadukkaalla ilmanpuhdistimella. 

– Ihmiset reagoivat huonoon sisäilmaan monin eri tavoin. Oireina voi olla silmien, nenän ja kurkun ärsytystä, päänsärkyä, yskää, aivastelua ja väsymystä, Wulff Naxorin myyntipäällikkö Thomas Hudd luettelee. 

Sisäilma-asiantuntija Thomas Hudd Wulff Naxorilta suosittelee hankkimaan ilmanpuhdistimen lisäämään työhyvinvointia ja tilojen viihtyisyyttä.

Huono sisäilma vähentää toimitilojen viihtyisyyttä. Pahimmillaan työntekijöiden terveys ja työkyky heikkenevät, mikä johtaa lopulta useisiin sairauspoissaoloihin. 

Wulff Naxorilta hankit tehokkaita AeraMax Professional -ilmanpuhdistimia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas ilmanpuhdistus. AeraMax Professional -laitteet puhdistavat sisäilman tehokkaasti: ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,97 % ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset. 

Jotta saat ilmanpuhdistimestasi kaiken hyödyn irti, se kannattaa valita kohdehuoneen neliöiden mukaan. AeraMax Professional -ilmanpuhdistimet käyttävät patentoitua EnviroSmart™-teknologiaa. Jokainen yksikkö havaitsee huoneessa olevat äänet, liikkeet sekä hajut ja säätää automaattisesti toimintaansa niiden mukaan.

Paremman sisäilman hyödyt: 
  • parempi tuottavuus 
  • vähemmän sairauksia ja poissaoloja 
Huonon sisäilman oireita: 
  • silmien, nenän ja kurkun ärsytys 
  • päänsärky 
  • yskä ja aivastelu 
  • väsymys 
  • huimaus 
  • allergiat 

www.wulffnaxor.fi

Jaa tämä artikkeli


Työelämä