Onko opiskelupaikan hakeminen vielä ajankohtaista?


Opiskele englantilainen kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Suomessa Helsinki School of Businessissa! 

HELBUS Helsinki School of Businessissa Helsingissä suoritettava kauppatieteiden kandidaatin tutkinto on viralliselta nimeltään Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management, ja tutkinnon myöntää englantilainen yliopisto University of Northampton. 

Maksullinen tutkinto tulee edullisemmaksi kuin yksikin välivuosi 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, paljonko välivuoden pitäminen maksaa menetettynä palkkana? Vastavalmistuneen ekonomin mediaanipalkka on 3 200 € / kk, joka vuositasolla on 38 400 €. Tästä yksin elävälle nuorelle jää käteen nettopalkkana noin 31 400 €. Uran alun aikaistuminen jo yhden välivuoden verran voi tuottaa enemmän nettopalkkaa kuin koko kandidaatin tutkinnon yhteenlasketut lukukausimaksut. 

Investointi tutkintoon on kannattava sijoitus ja tuo sinulle monia etuja 

Pääset aloittamaan opinnot heti 

Työurasi alkaa monta vuotta aikaisemmin 

Suorittamalla kandidaatin tutkinnon HELBUSissa tienaat lukukausimaksuihin tekemäsi investoinnin takaisin todennäköisesti jo ensimmäisenä työssäolo vuotena 

“Tulen yrittäjäperheestä ja en nähnyt järkeä käyttää vuosia päästäkseni sisään kauppatieteelliseen, tästä syystä valitsin opiskelijalähtöisen HELBUSin. Olen nyt 23 vuotias melkein kauppatieteiden maisteri ja oikeustieteiden kandi, joka on päässyt mukaan moniin kansainvälisiin tehtäviin ja startup yrittäjäksi. Uskon, että HELBUSin suoritusnopeus ja inspiroivat luennoitsijat ovat olleet avainasemassa nykytilanteeseeni ja antaneet avaimet menestykseen.” Katariina Komulainen 

Voit hakea nyt ja saada päätöksen kahdessa viikossa 

HELBUS ei järjestä erillistä pääsykoetta, vaan opiskelijat valitaan hakulomakkeen opiskelumotivaatiota kartoittavien kysymysten sekä puhelinhaastattelun perusteella. Hyväksytyksi tuleminen ei vie paikkaasi yhteishaun ensikertalaiskiintiössä. Hakuaika tammikuun aloitukseen päättyy 30.11.2021.

Lue lisää www.helbus.fi 

Jaa tämä artikkeli


Suomen Kiinnostavimmat Työnantajat