Onko olemassa kotimaista muodin verkkokauppaa, josta saat luotettavaa, yksilöllistä palvelua?


Digin pitäisi helpottaa ja parantaa asioita, mutta monesti se tuottaa hiuksien repimistä ja pettymyksiä. Osa kuitenkin taitaa tämän lajin, ja niksit siihen ovat sopiva yhdistelmä uutta ja vanhaa! Luotettavan verkkokaupan löytäminen tekeekin shoppailusta miellyttävää.

Bombus on kemiläinen, 44 vuotias perheyritys, jota luotsaa kauppiaspariskunta Kaisu ja Henrik loistotiiminsä kanssa. Erikoisvaateliikkeen laajat, nopeasti uudistuvat valikoimat, vikkelä hiilineutraali toimitus, sekä asiakaspalvelu, joka rokkaa kuin Elvis konsanaan! Bombus on onnistunut siirtämään kivijalasta tunnetun ensiluokkaisen palvelunsa verkkoon. Tuotteet on tarkistettu, silitetty ja mitattu itse, ja jos jokin asia mietityttää voi Bombukseen olla yhteydessä milloin vain. Kysymyksiin vastaa ihan oikea ihminen, joka tuntee tuotteet ja palvelee asiakkaitaan ilolla. Tämä yhdistettynä helppokäyttöiseen ja kompaktiin verkkokauppaan, jossa on turvalliset ja monipuoliset maksutavat, tekevät shoppailusta miellyttävää.

Käy siis kurkkaamassa www.bombus.fi ja tilaa aluksi vaikka uutiskirje! Uutiskirje tutustuttaa sinut kauppiaspariskuntaan ja saat heti 5 vinkkiä vaateostoksille, sekä jatkossa tietoa kampanjoista, uutuuksista, sekä personoituja alekoodeja.

Bombuksen pirteään boogieen pääset mukaan Instassa ja Facebookissa @bombusoy.

Iloisiin tapaamisiin
– Bombuksessa!

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti