Omavalvonnan liput ja laput ovat kohta historiaa


eSmileyn digitaalisen omavalvontajärjestelmän ansiosta ammattikeittiöiden arki tehostuu, kun asiat voi kirjata suoraan sinne. Lisäksi voi olla varma, että lakisääteiset vaatimukset tulevat hoidettua. 

Sähköisen eSmileyn avulla HoReCa-alan keittiöiden omavalvonta helpottuu ja ruokaturvallisuus vahvistuu. 

”Digitaalinen omavalvonta takaa vastuullisuuden ja mikä parasta, sen avulla voi unohtaa paperiset liput ja laput”, eSmileyn elintarviketurvallisuusasiantuntija Tiia Koskela kuvailee. 

Järjestelmä muistuttaa työtehtävistä: mikään ei ole oman muistin varassa. Se lisää työtyytyväisyyttä ja tuo toimintaan tasalaatuisuutta. 

eSmileylla on laaja asiakaskunta yksittäisistä kahviloista ketjuravintoloihin. Palvelut ovat räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. 

Yritys tekee riskianalyysin ja laatii siihen pohjautuvan omavalvontasuunnitelman. Asiakas voi olla varma, että se noudattaa elintarvikelakia. 

”Elintarvikeviranomaisten käynnit ovat silloin stressittömiä. Automaatioon ei voi liikaa kannustaa. Vasta kymmenellä prosentilla suomalaisista ammattikeittiöistä on käytössä digitaalinen omavalvonta”, Tiia Koskela kertoo. 

Pohjoismaiden johtava ruokaturvallisuuden ohjelmistoyritys eSmiley tarjoaa muitakin digitaalisia työkaluja, kuten sovelluksen ruokahävikin vähentämiseen. 

”Elintarvikeviranomaisten käynnit ovat stressittömiä.” 

Lue lisää: www.esmiley.fi

Jaa tämä artikkeli


Menestyksen Tekijät