Omasta terveydestä saa tutkittua tietoa helposti ja nopeasti


– Laboratorio- ja magneettitutkimuksiin pääsee myös ilman lähetettä.

 

SYNLABin laboratoriotutkimuksiin ja kuvantamisen palveluihin voitulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Palveluita käyttämällä saa tärkeää tietoa omasta terveydestä.

SYNLAB palvelee Tampereella kahdessa toimipisteessä. Kauppakeskus Ratinassa tarjolla on laboratoriopalvelut, magneetti-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset sekä uniapneatutkimukset. Hämeenkadun toimipisteessä tarjotaan laboratoriopalveluita. Ratinan toimipiste on avattu vuosi sitten, ja toimipisteessä onkin käytössä mm. moderneimmat magneettilaitteet. Tutkimuksiin voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman (pois lukien röntgen, johon tarvitaan lähete).

”Terveyden suhteen kannattaa olla oma-aloitteinen. Yksi palvelujemme etu on nopeus, diagnoosin tekeminen ei pitkity tutkimuksia odotellessa ja elämässä pääsee eteenpäin”, kuvailee SYNLABin aluejohtaja Sarianna Markkula.

Ilman lääkärin lähetettäkin tutkimuksissa käyminen kannattaa, koska tulokset antavat tärkeää tietoa elimistön hyvinvoinnista ja tuovat tyypillisesti motivaatiota terveellisten elintapojen tueksi. Laboratoriotutkimuksella voi selvittää esimerkiksi D-vitamiini- tai ferritiinitasot tai kolesteroliarvot. Tutkimuksia voi ostaa räätälöityinä paketteina tai yksittäisinä tutkimuksina, joiden hinnat alkavat alle kymmenestä eurosta.

Magneettitutkimukseen sen sijaan kannattaa hakeutua, jos on loukannut itsensä tai vanha vamma vaivaa.

Sujuvaa palvelua

SYNLABin palveluihin pääsee helposti. Ajan voi saada jopa samalle päivälle. Laboratoriotutkimuksiin ei tarvitse varata kuin muutama minuutti, magneettitutkimukseen noin puolisen tuntia. Tulokset tulevat Terveyskansio-verkkopalveluun 1–3 päivän sisällä.

Laboratoriotutkimuksen tuloksista näkee selvästi mitkä arvot ovat viitearvojen sisällä ja mitkä niiden ulkopuolella. Magneettitutkimus sisältää aina radiologian erikoislääkärin lausunnon. Mikäli tulokset herättävät huolta, on hyvä kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

”Kaikki asiakkaat ovat meille todella tervetulleita, ja autamme mielellämme kertomalla lisää palveluista”, Markkula vetää yhteen.

Toimipisteet:
– Hämeenkatu 8, 33100 Tampere (Napparin talo)
– Kauppakeskus Ratina, 2. krs / katutaso (kulku linja-autoaseman puolelta)

Ajanvaraus:
synlab.fi
– puhelimitse numerosta 010 326 3260

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Terveys