Omasali Oy vähentää työpaikan sairauspoissaoloja ReCharge-liikuntanurkkauksilla


Omasali Oy:n Toni Niittymäki ja Risto Kalliokoski ovat kasanneet esimerkin kuntoilunurkkauksesta kotiin tai töihin, jossa pieneen tilaan mahtuu paljon välineistöä, jolla treenata.

Liikuntavälineiden sekä valmennuspalveluiden hankintaan työpaikalle voi hyödyntää Grenken leasingpalveluita, jolloin kaiken saa kätevästi kuukausimaksulla.

Yleisin työpaikkojen sairauspoissaolojen aiheuttaja Suomessa ovat tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, jotka aiheuttavat joka neljännelle suomalaiselle vaivoja merkittävästi toimintakykyä rajoittavia vaivoja. 

Yksi sairauspoissaolopäivä maksaa työnantajalle 300–400 euroa, asiantuntijaorganisaatiossa kustannus voi olla moninkertainen. Siksi monet työnantajat miettivätkin, kuinka tuki- ja liikuntaelinten sairauksia voitaisi ennaltaehkäistä.

Kuntoiluratkaisuita tuottavalla Omasali Oy:llä on tuki- ja liikuntaelinten aiheuttamien sairauspoissaolojen pienentämiseen ratkaisu.

”Kaupallisten kuntosalien lisäksi toimitamme paljon myös yrityksille erilaisia kokonaisuuksia, toki isoja kuntosalejakin, mutta esimerkiksi toimitalon kerroksiin erilaisia kuntoilunurkkauksia. Nyt epidemian myötä yritykset tilaavat samoja nurkkauksia ja kuntoiluvälineitä myös työntekijöille kotiin. Autamme välineiden valinnassa ja hoidamme toimitukset kotiin”, Omasali Oy:n Risto Kalliokoski sanoo.

Omasali Oy toimitti viime vuonna kaikkiaan noin 15 isompaa kaupallista kuntosaliratkaisua, mutta niiden lisäksi kymmeniä pienempiä kokonaisuuksia esimerkiksi työpaikkojen sekä taloyhtiöiden kuntosaleille ja myös koteihin.

Kalliokoski tietää, että pelkät laitteet eivät ole välttämättä ratkaisu tuki- ja liikuntaelinsairauksien poistamiseen.

”Toki täytyy tietää myös, että miten laitteita käytetään ja treenataan oikein”, Kalliokoski sanoo.

”Siksi ReCharge-palveluumme on mahdollista liittää kuntoiluliikkeiden ohjeistus esimerkiksi mobiilisovelluksen kautta tai ammattitaitoisen henkilökohtaisen valmentajan opastamana”, Kalliokoski sanoo.

Sekä laitteet, että siihen liittyvän valmennuksenkin voi myös hankkia kokonaisvaltaisia rahoitusratkaisuja tarjoavan Grenken rahoituspaketilla, jossa laitteista sekä valmennuksesta maksetaan yksi kiinteä kuukausisumma. Kuukausierä määräytyy hankittavan kokonaisuuden mukaan. 

”Grenken leasing-rahoituksesta löytyy varmasti jokaiselle työpaikalle sopiva ratkaisu kuntoilulaitteiden ja valmennuksen hankintaan”, Kalliokoski sanoo.

”Työpaikan tai kotitoimiston kuntoilunurkkaus voi sisältää esimerkiksi puolapuut, kuminauhoja, käsipainosetin sekä monitoimikuntoilulaitteita”, Kalliokoski sanoo. 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes