Oma auto ilman sitoutumisen huolia? Näin yhdistyvät omistamisen ja leasingin hyödyt


Moni haaveilee autokaupoista tai auton vaihdosta, mutta epäröi ison päätöksen edessä. Ennakoimattomat kulut ja arvonalenema huolettavat. Beely tarjoaa joustavan ja omiin tarpeisiin sopivan tavan hankkia oma auto.

Autoa hankkiessa suurin kompastuskivi on usein yksinkertaisesti se, että kyseessä on iso investointi. Mitä jos teen väärän valinnan? Tai en tarvitsekaan autoa enää parin vuoden päästä? Menevätkö rahani hukkaan auton arvon alenemisen myötä? Myös yllättävät korjauskulut ovat erityisesti käytettyä autoa harkitsevan huoli. Yksi vaihtoehto on hankkia auto leasing- sopimuksella käyttöön. Niille, joita oma auto kutkuttaa, se ei kuitenkaan ole aivan sama.

Uudenlaista omistajuutta

Beelyn myyntijohtaja Veli-Pekka Voutilaisen mukaan yritys vastaa juuri näitä asioita pohtivan autoilijan tarpeeseen. “Beely yhdistää osamaksun ja yksityisleasingin parhaat puolet.

Olet auton haltija ja maksat sitä pois, mutta sinulla on vapaus luopua siitä tai ottaa tilalle toinen.” Kuukausimaksu koostuu auton lyhennyserästä ja Beelymaksusta. Se kattaa ilman omavastuuta huollot, katsastukset ja korjaukset kaikkiin kuluviin osiin.

Voit 12 kuukauden minimipitoajan jälkeen palauttaa auton tai vaihtaa toiseen, jatkaa kuukausierällä tai lunastaa auton kerralla itsellesi. Mistään vaihtoehdosta ei peritä lisämaksua. “Kuukausimeno on vakio, joten yllätyksiä ei tule”, Voutilainen sanoo. Beely-auton tilauksen voi tehdä kokonaan verkossa. Kulkupelin voi hakea alle jo samana päivänä, kotiintoimituksen saa seuraavalle päivälle.

“Ostat auton kotisohvalta ja jos tarpeesi muuttuvat, joustamme mukana. Auton hankkimisen tai ylläpidon ei tarvitse olla tämän monimutkaisempaa”, Voutilainen tiivistää. “Beely-autot ovat 1-5 vuotta vanhoja ja alle 100 000 km ajettuja. Valikoima on laaja, meillä on kumppanina 63 Suomen eturivin merkkiliikettä”

www.beely.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Lifestyle