Novialaisten intohimona on auttaa päämiestä myynnin kasvussa


1986 PERUSTETTU Novia Finland Oy on yksi pisimpään Suomessa toimineita telemarkkinointiyrityksiä. Yli 30 vuoden historiaan mahtuu monenlaisia vaiheita; huikea määrä asiakasprojekteja ja kokemusta, jota hyödynnetään palvelutuotannossa asiakasyritysten myynnin kasvattamiseksi.

Novia tarjoaa buukkauspalveluita, asiakastarvekartoituksia, puhelinmyyntiä ja puhelinasiakaspalvelua.

Esimerkiksi autokorjaamo ja varaosaliike M-B Osa Oy:lle Novia tarjoaa ulkoistettua puhelinasiakaspalvelua. Aiemmin M-B Osalla ehdittiin vastaamaan vain joka kolmanteen puheluun ja puheluihin jouduttiin vastaamaan muiden kiireiden keskeltä. Syksystä 2017 alkaen puhelut on hoitanut Novian ASPA-tiimi, jolla on aikaa ja osaamista keskittyä nimenomaaan asiakkaiden palvelemiseen.

“Meillä on ollut kova kasvutahti viime vuosina ja puhelinasiakaspalvelulla on ollut tässä oma merkittävä osuutensa. Puheluihin vastataan lähes 100%:n varmuudella eikä asiakkaita karkaa kilpailijoille”, M-B Osa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Haveri sanoo tyytyväisenä.

Yhteistyön kehittäminen on Novialla jatkuva prosessi. “Tavoitteenamme on miettiä tiimin kanssa säännöllisesti, miten asiat voitaisiin hoitaa vielä paremmin ja teemme aktiivisesti kehitysaloitteita päämiehille. Tästä saamme hyvää palautetta”, myyntipäällikkö Marko Höglund kertoo.

Novian toimintatavat poikkeavat monen telemarkkinointiyrityksen tyylistä. “Esim. buukkauksessa on turha sopia päämiehelle asiakaskäyntiä, jos selkeää tarvetta päämiehen palvelulle ei tunnisteta. Se olisi kaikille vain ajan ja resurssien tuhlausta”, toimitusjohtaja Lippo Mikola sanoo.

Perinteinen tapa on parempi kuin pussillinen uusia. “Moni asiakas tulee meille silloin kun on turhauduttu odottelemaan ja halutaan oikeasti tuloksia. Puhelinkontaktointi on varsin perinteinen asiakashankintamenettely, mutta tehokastahan se on. Kannattaa kokeilla meidän palveluita”, tuumii yhteyspäällikkö Joel Niskanen.

www.noviafinland.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes