NOSH-edustaja Sanni Oksanen: “Parasta on, kun asiakas kertoo löytäneensä itsevarmuuden tai naiseutensa.”


Suomalainen NOSH julkaisi ensimmäisen lastenvaatemalliston vuonna 2009, ja vuosien saatossa se on laajentanut naisten ja miesten vaatteisiin. Luomupuuvillaisista vaatteistaan tunnetulla brändillä on jo yli 100 ammattitaitoista edustajaa ympäri Suomen. 

Pari vuotta sitten hämeenlinnalainen Sanni Oksanen pohti, minkälaista työtä voisi tehdä yhdeksänkuisen Ellen ja 4-vuotiaan Iisan hoidon ohessa. Mietittyään, hän päätti hakea NOSH-edustajaksi. NOSHiin hän oli tutustunut kutsuilla ja ihastunut merkkiin heti.

“Brändi on inspiroiva! Vaatteissa käytetään vastuullista, laadukasta puuvillaa ja hinta-laatusuhde on hyvä. Vaatteet kestävät käyttöä ja tuovat hyvää mieltä niihin on ilo pukeutua.” Muodista ja kauneudesta kiinnostunut Oksanen päätti hakea edustajaksi: “Jokaisella on oma tyylinsä tehdä tätä työtä ja se tässä on hienoa, että joukkoon mahtuu niin paljon erilaisia ihmisiä.” Edustajat ovat eri ikäisiä, tyylisiä ja eri elämäntilanteissa. He voivat itse päättää, kuinka paljon työskentelevät. Oksanen aloitti osa-aikaisena, mutta nyt hän on irtisanoutunut vakituisesta työstään nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja aloittanut täysipäiväisenä yrittäjänä NOSH-edustajana.

“Olen tehnyt tärkeää työtä poliklinikalla, mutta nähnyt, kuinka tärkeää myös tämä on. Vaatteet vaikuttavat hyvinvointiin ja olemukseen”, hän pohtii. Edustajan työ on palkitsevaa: “Parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakas kertoo, kuinka vaatteet ovat voimaannuttaneet sekä tuoneet takaisin itsevarmuuden tai naiseuden.” 

Sanni Oksanen irtisanoutui vakituisesta työstään nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja toimii nyt täysipäiväisenä yrittäjänä NOSH-edustajana.

Vaatekutsut ovat yhteisöllisiä

Perinteisesti NOSH-vaatekutsut ovat kaveriporukoiden rentoja illanviettoja, joissa edustaja esittelee malliston ja vaatteita pääsee hypistelemään sekä sovittamaan rauhassa. Kokoontumisrajoitusten myötä vaatekutsut siirtyivät verkkoon. Oksanen mainitsee myös onlinekutsujen olleen menestys. “Onlinekutsuilta puuttuu vaatteiden kokeilu, mutta mukaan on päässyt yli kaupunkirajojen ja yhä useampi on löytänyt NOSHin”. Edustajien ja asiakkaiden keskuudessa vallitsee yhteisöllisyys. Lähikutsuilla kaverit toimivat makutuomareina, mallailun voi tehdä rauhassa ja tunnelma on vapautunut: “Asiakkaat voivat valita itselleen sopivan edustajan alueeltaan. Itse esimerkiksi rakastan stailaamista ja brändien yhdistelemistä.” NOSH Women syksy 2021 -mallisto on nyt myynnissä yksinoikeudella edustajien kautta. 

Lue lisää mallistosta ja edustajuudesta osoitteessa noshvaatekutsut.fi >

Jaa tämä artikkeli


Muoti