Tulevaisuus on julkipilvessä


Me teemme yritysten tulevaisuutta. Digitaalisuus muuttaa bisnestä ja me voimme todistetusti toteuttaa sen tehokkaammin kuin kukaan muu. Sen takia me kasvamme”, sanoo Nordcloud Suomen maajohtaja Jussi Mäkinen.

”Keskiössä ovat meidän asiantuntijamme. Pilvikehitys kulminoituu osaamiseen, ilman osaajia muutosta ei tapahtuisi.”

”Meillä on ainutlaatuinen asiantuntijayhteisö. Suurin osa pilviosaajista on meillä töissä. Kumppanieko-systeemimme mahdollistaa sen, että olemme aina kehityksen kärjessä. Kun kumppanit julkaisevat uusia teknologioita, me olemme tekemässä niillä ennemmin kuin kukaan maailmassa. Tekijöille on tietenkin houkuttelevaa päästä tekemään uutta, oppimaan ja kehittymään”, Mäkinen huomauttaa.

Osaajamme muuttavat koko it-alaa

”Nordcloud on yksi Suomen houkuttelevimmista it-alan työpaikoista, koska meillä on mahdollisuus toteuttaa itseään monella tavalla. Meillä on monipuolinen tarjooma, paljon erilaisia, eri toimialoilla toimivia asiakkaita ja mielenkiintoisia projekteja”, toteaa Kaisa Tikka-Mustonen, VP, Talent Acceleration.

Nordcloud kouluttaa tulevaisuuden pilviosaajat

Koska valmiita pilviosaajia ei juuri ole rekrytoitavissa, Nordcloud on kehittänyt Talent Acceleration -ohjelman. Haku alkuvuodesta järjestettäville kursseille on parhaillaan käynnissä.

Harri Lakkala suoritti tiiviin kuuden viikon koulutusohjelman kesällä ja työskentelee nyt cloud engineerinä. Hänellä, kuten muillakin kurssille valituilla on vahva tekninen tausta, mutta julkipilviosaaminen puuttui.

”Työntekijän näkökulmasta oli hienoa, että palkka juoksi ensimmäisestä kurssipäivästä alkaen. Olen aiemmin toiminut yksinyrittäjänä, ja olen erittäin tyytyväinen uranvaihtoon. Koulutus oli laadukasta ja siinä pääsi saman tien asiakasprojekteihin ’oikeisiin töihin’ kokeneempien kollegoiden tukemana”, hän kertoo.

Nordcloud on Euroopan johtava julkipilven infrastruktuuriratkaisujen ja pilvinatiivien sovelluspalveluiden tarjoaja. Suomen nopeimmin kasvanut teknologiayritys toimii tällä hetkellä yhdeksässä maassa.

Yhtiö on Amazonin, Microsoftin ja Googlen globaali strateginen kumppani julkipilviratkaisuissa.

Lue lisää: nordcloud.com/careers

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT