NIVEA QlO TUO ENERGIAA IHOLLE


28-VUOTIAS ANTHEA SAI TESTATTAVAKSI UUDEN NIVEA QlO ENERGY -SARJAN PÄIVÄVOITEEN JA 37-VUOTIAS ESSI KOKEILI UUSIA NIVEA QlO POWER EXTRA NOURISHING-SARJAN TUOTTEITA. MITÄ MIELTÄ NAISET OLIVAT NÄISTÄ KAHDELLE ERI IKÄRYHMÄLLE SUUNNATUISTA TUOTTEISTA?

Uusi, yli 25-vuotiaille naisille sopiva QlO Energy -tuotesarja heleyttää ja energisoi väsynyttä ihoa ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Helsingissä asuva Anthea tykästyi päivävoiteeseen: ”Eniten pidän siitä, että Ql0 Energy -päivävoide tuo virkeän tunteen kasvoille ja että siinä on aurinkosuojakerroin (sk 15). Siinä on myös pirtsakka tuoksu!”

NIVEA QlO Energy -voiteen energisoiva teho perustuu kolmen eri antioksidantin yhteisvaikutukseen. lhosolujen toimintaa aktivoiva QlO-koentsyymi on 100 o/o samanlaista kuin ihon oma Ql0, C- ja E-vitamiini puolestaan suojaavat ihosoluja.

”Ihoni on muuten matta ja väsyneen näköinen, mutta voide antaa sille hehkua.” Anthea, 28, Helsinki

NIVEA QlO – AJATON KLASSIKKO

Kuivalle ja extrakuivalle iholle kehitetyt HIVEA QlO Power Extra Hourishing -tuotteet yhdistävät QlO:n luonnollisen tehon ja luomulaatuisen arganöljyn. Todellinen kuivan ihon pelastus!

– ”QlO Extra Hourishing -öljy on aivan ihana! Olen taputeiiut sitä yöksi iholle ja levittänyt ravitsevaa yövoidetta päälle. Aamulla iho tuntuu todella kosteutetulta”, kertoo Turussa asuva 37-vuotias Essi ja lisää, että Extra Nourishing -päivävoiteen ansiosta meikkikin levittyy erityisen hyvin.

Hellävaraiset NIVEA QlO Nourishing -tuotteet sisältävät tehokasta QlO-koentsyymiä, joka täydentää ihon luontaista vastustuskykyä ikääntymisen merkkejä vastaan.

 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus