Säästöä ja helppoutta öljykattilan ja ilma-vesilämpöpumpun yhdistelmällä


Lämmityksen osittainen uusiminen

Hyvin huollettu öljykattila on pitkäikäinen, eikä sitä välttämättä kannata heittää pois. Öljykattilan rinnalle voi helposti asennuttaa NIBE ilma-vesilämpöpumpun, joka pienentää lämmityskuluja ja hiilijalanjälkeä. Se ottaa ilmasta luonnon ilmaisenergiaa lämmitykseen (talvellakin) ja helppokäyttöinen NIBE ohjaus hoitaa koko lämmityksen toiminnan sujuvuuden. Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan talon ulkopuolelle ja se liitetään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään pienen sisäyksikön avulla. Asennus on nopeaa eikä vaadi aikaa vieviä purku- ja rakennustöitä. Lämpöpumppu tuo mukanaan myös uusia mukavuuksia: viilennysmahdollisuuden, lämmityksen etävalvonnan ja aurinkosähkön hyödyntämisen.

Lämmityksen uusiminen kokonaan

Silloin, kun öljylämmityksestä halutaan luopua kokonaan, tarjoaa NIBE useita lämpöpumppuvaihtoehtoja, joilla lämmityksen energiatehokkuus lisääntyy ja käyttö edelleen helpottuu. Ilma-vesilämmityskokonaisuudella voidaan hoitaa lämmitys ja lämmin vesi kokonaan, etenkin jos ei haluta tai voida porata energiakaivoa tontille. Jos tontille voi porata energiakaivon lämmön keräämiseen, voidaan asennuttaa maalämpö, joka on Suomen oloissa tehokkain ja huolettomin lämmitys. Modernit NIBE invertterimaalämpöpumput mukauttavat tehoaan automaattisesti talon energiantarpeeseen. Lisäksi maalämpö tarjoaa mukavuutta myös kesällä: viilennyksen, jossa ei tarvita kompressoria lainkaan.

Lämpöpumppulämmityksen saat helpoimmin ja pitkän päälle taloudellisimmin tilaamalla kokonaistoimituksen kokeneelta NIBE asennusliikkeeltä, joka hoitaa projektin alusta loppuun. Kysy samalla kätevästä NIBE Rahoituksesta, jolla voit rahoittaa investoinnin osittain tai kokonaan. Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. Lisäksi saat tehdä kotitalousvähennyksen purku- ja asennustyöstä.

Lisätietoja:
www.nibe.fi ,
puh. 09 27469740,
sähköposti
myynti@nibe.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Asuminen Koti ja sisustus Mökkeily