Ulkoista kokous- ja tapahtumajärjestelyt – säästy turhalta stressiltä


Next Travel järjestää kokouksia, tapahtumia, kongresseja sekä markkinoi Suomea kansainvälisille vieraille. Ammattilaistiimissä tiedetään, mitä erikokoisten ryhmien kannattaa eri vuodenaikoina tehdä ja kuinka tiukastakin paikasta selvitään. Ohjelmistoon kuuluu satoja kokonaisuuksia aina tuntien mittaisista kierroksista kokonaisiin päiviin.

”Oheistoiminta riippuu aina asiakkaan toiveista. Välillä kokataan ruokaa metsän siimeksessä, joskus ihastellaan revontulia Lapissa”, perustaja ja toimitusjohtaja Ken Nyström pohtii.

Nyströmin mukaan Suomessa vain 20 prosenttia sihteereistä on tottunut käyttämään oheispalvelutoimistoja, Ruotsissa vastaava prosentti on 78: ”Ehkä täällä ajatellaan, että itse tekemällä säästää.” Tapahtumiin liittyy aina kuitenkin säätöä, kysymyksiä ja muuttuvia osia – työn määrä voi lopulta paisua kuormittavuuteen saakka.

”Tapahtumissa on aina säätöä ja muuttuvia osia – työn määrä voi paisua kuormittavuuteen saakka.”

Next on siitä erityinen toimija, että sen kautta voidaan järjestää osa vierailusta, kuten kuljetukset tai majoitukset, tai koko monimutkainen kokonaisuus, kuten gaalaillallinen, erikoisvierailu tai kongressi kaikkine osa-alueineen.

”Yllätyksiä tulee aina eteen ja jutun suola on luovuus, jota saamme käyttää päivittäin”, kongressipäällikkö Terhi Gröhn kertoo. Kiitosta sataakin etenkin joustavuudesta ja hyvästä palvelusta. ”Tapahtuma on asiakasyrityksen näytön paikka, joten järjestävän tahon täytyykin olla perillä siitä, mitä ollaan tekemässä.”

www.nexttravel.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä