Verkkokauppa osana kassajärjestelmää Flowvyllä


Flowvy on täysin kotimainen ohjelmistotuote, jota parinkymmenen ammattilaisen tiimi kehittää päivittäin. Flowvyä on tehty pian parikymmentä vuotta, ja järjestelmää kehittävät Nethit Systems ja SKJ Systems tietävät asiakkaidensa tarpeet.

Suomessa järjestelmää käyttää jo yli kaksi tuhatta yritystä, joista yli 200 on verkkokaupan sisältäviä monikanavajärjestelmiä. ”Uskomme, että tämä kotimainen palvelupaketti on paras vaihtoehto sekä verkossa että kivijalassa toimiville yrityksille. Flowvy yhdistää asiakaskohtaisuuden edut ja valmisohjelmiston parhaat puolet”, Nethit Systemsin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff kertoo.

Flowvyn uusi verkkokauppa-alusta on juuri julkaistu. ”Tavoitteenamme on kasvattaa suomalaista verkkokauppaosaamista entisestään niin uuden alustan kuin osaamisen kautta. Olemme panostaneet henkilökuntamme osaamiseen jo vuosia – ja se näkyy asiakkaidemme liikevaihdossa”, Nethitin Harri Sahrakorpi sanoo.

”Kauppiaan kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää ilmainen sparraussessio flowvy.comista.”

Asiakkaiden verkkokauppojen liikevaihdon ja kävijämäärän kehitys tukee näkemystä. ”Suurin osa asiakkaistamme kasvaa järjestelmän käyttöönoton myötä.”

Tukipalvelun väki on erittäin kokenutta, ja ratkaisut löytyvät joka tilanteeseen. ”Koko henkilökunta palvelee asiakasta kokonaisjärjestelmän osalta eikä vain yhden toiseen järjestelmään integroidun verkkokaupan osalta. Kokonaisymmärrys on laaja, kun ymmärretään asiakkaan koko liiketoiminnan järjestelmät sekä itse liiketoiminta. Tällöin saavutetaan huomattavia synergiaetuja”, Harri Sahrakorpi sanoo.

Flowvy skaalautuu yksittäisestä myymälästä aina mittavien ketju- ja tukkuliikkeiden tarpeisiin sekä tukkuverkkokauppaan. ”Kauppias voi laajentaa järjestelmäänsä liiketoiminnan kasvaessa”, SKJ:n myyntijohtaja Jouni Hyttinen kertoo.

Yleensä Flowvy toimii pääjärjestelmänä, mutta halutessaan sen voi integroida osaksi yrityksen muuta toiminnanohjausta tai ERP-ratkaisua.

Lisätietoja www.flowvy.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä