NELJÄ SYYTÄ AJAA HIMOKSELLE


 Himoksen rinnealue on laaja. Rinteitä on 26. Ehkä paras tapa viettää laskupäivää on lähteä rinneretkelle ja laskea länsirinteiltä pohjoisrinteille tai pohjoisrinteiltä länsirinteille.

 Himoksen rinnealue on eteläisen Suomen laajin ja monipuolisin. Tekemistä riittää koko perheelle ja laskettavaa niin aloittelijoille kuin haasteista nauttivillekin. Ja mikä parasta, Himos on yllättävän lähellä.

 

  1. Lyhyt ajomatka Etelä- ja Keski-Suomesta säästää aikaa sille tärkeimmälle eli laskettelulle. Himokselle ajaaHelsingistä ja Turusta kolmessa tunnissa, Tampereelta reilussa tunnissa ja Jyväskylästä kolmessa vartissa.Varusteet autoon, nokka kohti Himosta ja olet jo melkein perillä. Kun saat kulkea oman aikataulusi mukaan, saa laskuloma leppoisan alun. (351)
  2. Iso rinnealue mahdollistaa retkeilyn rinnealueelta toiselle. Rinteitä Himoksella on yhteensä 26. Monipuoliset rinteet tarjoavat sopivia haasteita jokaiselle perheenjäsenelle. Helppojen sinisten ja hieman haastavampien punaisten rinteiden lisäksi Himoksella on myös vaativia mustia rinteitä. Parkeista löytyy suorituspaikkoja eritasoisille temppuilijoille. Himoksella rinnepinta-alaa on reilut 60 hehtaaria. Rinnealue on eteläisen Suomen laajin.
  3. Suuri hissikapasiteetti takaa sen, että laskupäivä kuluu laskien, ei jonottaen. Hissien kokonaiskapasiteettion 20290 henkilöä tunnissa. Himoksella on kaksi tuolihissiä. Lumilassa on sompa- ja naruhissin lisäksi aloittelijoille sopivia, helppoja mattohissejä.
  4. HimosLumilassa viihtyy koko perhe aamusta iltaan. Lumilassa on viisi helppoa laskettelurinnettä, tuubi- japulkkamäki, leikkipaikka ja tunnelmallisia laavuja omien eväiden nauttimiseen. Tuubi- ja pulkkamäkeen noustaan katetulla mattohissillä, Peikkometrolla. Lumilan loivat harjoittelurinteet ja helpot hissit tarjoavat ainutlaatuisen hyvät olosuhteet lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Isovanhemmat pääsevät alueelle ilmaiseksi. 

 himos.fi I 020 711 9100 I markkinointi@himos.fi

Himos - Lumi-Suomen keskipiste - Laskettelukeskus - Matkailukeskus

 Matkailu Vapaa-aika