Joulupukin lomakylässä voi kokea myös kesäyön unelman


Lapin matkailukohteiden kovin sesonki osuu syys- ja talvikausiin, mutta niissä riittää matkailijoille katsottavaa ja koettavaa myös kesälomakuukausina. Esimerkiksi kelpaa Joulupukin lomakylä (Santa Claus Holiday Village) Napapiirillä, joka tarjoaa vierailleen kaikkea mitä perhe, pariskunta tai satunnainen matkailija voi unelmalomaltaan toivoa.

Laadukkaan majoituksen ja paikallisten herkkujen ohella tarjolla on monenlaisia aktiviteetteja niin Lapin luonnosta, liikunnasta kuin shoppailusta pitäville. Ei siis ihme, että lomakylästä on vuosikymmenten saatossa tullut kohtaamispaikka paitsi kotimaan matkailijoille myös eri kansallisuuksille ja kulttuureille ympäri maailmaa.

Ja pisteenä i:n päällä on tietysti Joulupukki, joka on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä – siis myös keskellä kesää.

”Meillä tosiaan selviää, millainen on Joulupukin juhannusaatto tai miten hän ylipäätään viettää kesäkuukaudet. Ja samalla hänelle voi tietysti kertoa hyvissä ajoin omat joululahjatoiveet”, Joulupukin lomakylän yrittäjäpariskunta Marko Jääskö ja Inga Pokka-Jääskö vinkkaavat.

Laatulomaa kaikilla mittareilla

Hyvän loman perusta on paitsi arjesta irrottava ympäristö, myös toimiva ja viihtyisä majoitus. Joulupukin Lomakylän hyvin varustellut, viihtyisät ja modernit paritalot kodikkaine mökkihuoneineen takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaiken ikäisille vieraille.

Mökkihuoneet ovat kompakteja 2–4 hengen huoneistoja, joiden yhteydessä on minikeittiö ja sauna. Reilummin tilaa tarvitsevat voivat vuokrata käyttöönsä koko paritalon. Valittavana on lisäksi täysin uudet, tilavat ja tyylikkäästi Lapin teemoilla sisustetut suitehuoneistot. Aamiainen sisältyy aina majoitushintaan, samoin liinavaatteet ja autopaikka. Lentomatkailijoille on ilmainen lentokenttäkuljetus molempiin suuntiin.

Vaivattomuutta tuovat myös monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. Lomakylän Christmas House Restaurant & Coffee Bar tarjoaa päivällä monipuolisen lounasbuffetin, a ́la carte-listaa kaipaavat voivat puolestaan suunnistaa Three Elves Restaurantiin. Kesäistä virkistystä tarjoavat myös ravintoloiden terassit. Oma lukunsa on tietysti Lapin yötön yö ja sen taika. ”Mukavat tuliaiset ja aidot lappilaiset matkamuistot löytyvät nekin lomakylän omasta myymälästä”, yrittäjäpariskunta muistuttaa.

www.christmashouse.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Matkailu