Passiivisuus on myrkkyä myynnille


”Passiivisuus on pahinta myrkkyä myynnille! Aktiivisilla toimenpiteillä pitää saada luotua keskusteluyhteys asiakkaaseen. Vasta sitten voidaan myydä. Myyntikäyntien määrä korreloi vahvasti syntyneiden kauppojen kanssa”, BtoB-tapaamisten buukkauksiin erikoistuneen Myyntivauhdittajat Oy:n toimitusjohtaja Kari Kaisto pamauttaa.

Kaisto lupaa, että hänen firmansa nostaa asiakkaan suoraan myyntiprosessin toiselle portaalle eli neuvottelupöytään asiakkaan kanssa. Myyntivauhdittajien buukkaustoiminta on viritetty tehokkaaksi. Se perustuu selkeään ja vakioituun palvelukonseptiin, kokeneisiin ja uskottaviin BtoB-buukkauksen ammattilaisiin sekä työssä kertyneen datan tehokäyttöön. Ulkoistettu buukkausprosessi säästää asiakkaan resursseja ja mikä tärkeintä, tuo merkittävästi lisää kauppaa.

”Palvelumme ei sisällä piilokuluja. Asiakkaamme maksaa vain toteutuneista myyntitapaamisista, joten yhteistyöstä ei synny minkäänlaista riskiä. Toistaiseksi onnistumisprosenttimme on täysi 100 eli olemme hankkineet kaikki tilatut buukkaukset sovitussa ajassa.”

Myyntivauhdittajat on vuonna 2015 perustettu oululainen myynnin ammattilaisorganisaatio, joka tarjoaa yritysmyyntikäyntien buukkauspalvelua sekä myynnin ja myynnin johtamisen koulutusta valtakunnallisesti. Yrityksen perustajilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja heidän nimissään on muun muassa Contact Centereiden maailmanmestaruus.

www.myyntivauhdittajat.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä