Myyntituli lupaa tuloksia ja ylittää odotukset!


Arvostamme myyntiä ja olemme ylpeitä vahvasta myyntitaustastamme. Tiedämme, että myyntiä voi johtaa huomattavasti nykyistä paremmin. Myyjillä Suomessa on valtavasti potentiaalia, joka jää käyttämättä. Nämä ajatukset toimivat moottorina yrityksemme perustamiselle”, jatkaa Linda Asikainen.

“Myyntituli lupaa asiakkailleen konkreettisia välineitä myynnin kehittämiseen ja sitoutuu yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Vain henkilö, joka on itse kädet savessa myynyt, voi valmentaa myyntiä. Paras onnistuminen tapahtuu, kun asiakas sitoutuu myös itse tavoitteisiin. Oppimista tulee tapahtua myös oivallusten kautta, mikä onnistuu laadukkaalla valmennuksella”, kertoo Tuomas Rajamäki.

“Valitsimme Myyntitulen, koska halusimme tulosta puheiden sijaan”

“Emme ole aikaisemmin ulkoistaneet myynnin valmentamista, koska on ollut vaikea uskoa, että ulkopuolinen henkilö voisi ymmärtää liiketoimintaamme niin vahvasti, että saisimme tätä kautta tulosta. Linda ja Tuomas osoittivat epäilykseni hyvin vääriksi, koska jo ensimmäisellä tapaamisella he olivat antaneet konkreettisia työkaluja keskikaupan kasvattamiseen, itsensä johtamiseen ja asiantuntijan valjastamiseen myyntityöhön. Kaikkia työkaluja ohjasi kaupallinen ajattelu. Ei tarvinnut kahdesti miettiä, ketkä tulevat valmentamaan myyntiämme”, päättää aluemyyntijohtaja Janika Tommila.

MYYNTITULI OY on syyskuussa 2018 perustettu yritys, jonka palvelut ja toiminta keskittyy myynnin ja myynnin johdon toiminnan ja tulosten kehittämiseen.
www.myyntituli.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes