Muurame kestää sekä katseita että kulutusta


Muurame on kotimainen modulaarisen kalustamisen pioneeri, joka tarjoaa lukuisia huonekohtaisia kalusteratkaisuja ja sisustusideoita jokaiseen tarpeeseen. 

Jo 90 vuotta kalusteita valmistanut kotimainen Muurame ei kosiskele ohimeneviä muoti-ilmiöitä vaan tarjoaa ajattoman tyylikkäitä, monikäyttöisiä ja kestäviä kalusteita suomalaisten koteihin. 

Muurame on alansa kotimainen pioneeri, joka toi jo 1950-luvulla ensimmäisenä Suomessa myyntiin modulaariset, mittajärjestelmiltään yhtenäiset kalustesarjat. Palkitun designerin Pirkko Stenrosin käsialaa olevat Kaksonen- ja Kolmonen Modulit ovat yhä tuotannossa ja Stenros itse on myös yhä kolmannen sukupolven johtaman perheyrityksen taustajoukoissa mukana.

Muurame on luotu alkujaan lapsiperheen tarpeisiin – Stenros suunnitteli ensin kalusteita itselleen ja lähipiirilleen. Suunnittelua on alusta asti ohjannut kestävyys ulkonäköä unohtamatta. 

Moni voi ajatella yksinkertaisten tuotteiden suunnittelun olevan helppoa, mutta todellisuudessa asia on juurikin päinvastoin. Näyttävän, yksinkertaisen, mutta myös käytännöllisen tuotteen suunnittelu se vasta vaatiikin ammattitaitoa. Mitä pelkistetympi tuote on, sitä enemmän se vaatii tuotekehitystä ja suunnittelua. 

Laadukas kotimainen kaluste on järkihankinta 

Tunnetuista syistä ihmiset viettävät tällä hetkellä paljon aikaa kodeissaan, jolloin myös kodin kaluste- ja sisustusvalintoja aletaan pohtia uudella tapaa. Kestävän kehityksen mukainen kulutus alkaa kestävällä valinnalla – ostopäätöksellä, jossa ei hankita kertakäyttötavaraa vaan sukupolvelta toiselle kestäviä ratkaisuja. 

”Muuramen kalusteista on riisuttu kaikki turha pois.”

Muuramen modulaarisiin kalustesarjoihin on saatavilla myös korjausosia, jolloin muuten hyvää kalustetta ei pienen rikkoutumisen vuoksi tarvitse heittää pois vaan sen elinkaari jatkuu ansaitsemallaan tavalla. Modulaarisuus mahdollistaa myös isomman kalustekokonaisuuden hankkimisen osissa oman taloutensa ehdoin. 

Muuramen kalusteista on riisuttu kaikki turha pois. Jäljelle jää korkealuokkaisia, näyttäviä ja kestäviä kalusteita, jotka elävät ihmisen kanssa elämänmitan ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Tutustu tarkemmin Muuramen kalustevalikoimaan osoitteessa www.muurame.com. Kotisivuilta löydät myös verkkokaupan sekä listan Muuramen kalusteita myyvistä jälleenmyyjistä eri kaupungeissa. 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus