Mutkatonta, tehokasta ja vegaanista ihonhoitoa


Uusi suomalainen, kansainvälisesti palkittu Laponie of Scandinavia -ihonhoitosarja koostuu laadukkaista ja pelkistetyistä tuotteista, jotka sopivat myös herkkäihoisille. Sarjaan kuuluu kaksi puhdistustuotetta, kasvovesi, kasvoöljy, kasvovoide ja vedetön yleisrasva. Kaikki tuotteet ovat kasviperäisiä.

”Pyrimme saamaan mahdollisimman suuren tehon mahdollisimman vähillä raaka-aineilla ja myös antamaan niistä kaiken tiedon kuluttajalle. Keskiössä on laatu, teho, turvallisuus ja kestävyys, kokonaisuutena”, sanoo Laponien perustaja Kristina Pentti.

Kristinan omat kokemukset vaikeista iho-ongelmista saivat hänet jo nuorena paneutumaan raaka-aineisiin ja kehittämään omalle iholleen sopivia yksinkertaisia tuotteita. Oma yritys toteutui vuonna 2015.

Laponien eläinkokeettomat, vegaaniset ja mikromuovittomat tuotteet kehitetään omassa laboratoriossa Espoossa. ”Oman laboratorion ja tuotekehityskemistin ansiosta voimme hallita tuotekehitysprosessia alusta loppuun, kunnes olemme itse tyytyväisiä. Testaamme kaikki tuotteet itseemme.”

LAPONIESKINCARE.COMHOUSEOFORGANIC.FIRUOHONJUURI.FI VALIKOIDUT RUOHONJUUREN MYYMÄLÄT

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus