Mulperipuu – luonnonmateriaaleja ja ekologisuutta parhaimmillaan


 Paremman unenlaadun voi onneksi yhdistää tyylikkääseen sisustukseen ja kestävään kulutukseen. Mulperipuu näyttää mallia. 

Vakiintunut käyttäjäkunta on saanut seurakseen paljon nuoria ympäristötietoisia asiakkaita, mikä ilahduttaa Mulperipuun Tiina Koivistoa. 

”Omassa futonpatja-valikoimassamme lähes kaikki patjat, petauspatjat, peitteet ja tyynyt on valmistettu aidoista ja hengittävistä luonnonmateriaaleista eli puuvillasta, lampaanvillasta, pellavasta, hevosenjouhista, kamelinvillasta tai kookoskuidusta. Tyynyjä löytyy myös hirssi- ja tattariakanoista valmistettuina. Petauspatjavalikoimamme on laaja ja vaihtoehtoja niistäkin on Cocos-puuvillaisista villaan ja hevosenjouheen aina vauvansänkyihin asti.” 

Kauniit ja kestävät futon-sänkyrungot on valmistettu pääosin massiivipuusta, männystä, koivusta ja pyökistä. ”Japanilaistyylinen matala sänkyrunko on lisännyt suosiotaan, mutta patjamme sopivat mille tahansa puuritilärunkoiselle sängylle. Tärkeää on, että ilma kiertää sängyn pohjassa”, Koivisto kertoo. 

Patjaa ja tyynyjä on hyvä hoitaa säännöllisesti tuulettamalla. ”Huolto on tärkeää, jotta tuotteen ominaisuudet säilyvät hvyinä ja sitä kautta yöunen laatu parempana”, Koivisto muistuttaa. 

Mulperipuun hirssityynyjen suosio on kasvanut tasaisesti. ”Hirssityynyt ovat monikäyttöisiä ja ne muotoutuvat hyvin käyttäjänsä mukaan löhöilyyn ja nukkumiseen.” 

Mulperipuu tuo maahan ja myy futonpatjoja, petivaatteita, sänky- ja vuodesohvarunkoja sekä vuodesohvia. Valikoimasta löytyvät mm. Kiteen Huonekalutehtaan sängyt sekä myös tanskalaiset Innovation Living- ja Karup Design -merkit. 

”Mulperipuun sänkyjä ja patjoja voit käydä kokeilemassa Helsingissä Liisankadulla ja Turussa Puutarhankadulla”, Koivisto lisää. 

Hyvään yöuneen ja viihtyisään, persoonalliseen sisustusmiljööseen voi panostaa samanaikaisesti. ”Futonpatjat ovat nykyisin todella laadukkaita ja mukavia ja luonnonmateriaalit niihin yhdistettynä puhuttelevat selvästi yhä useampia”, Koivisto kiteyttää.  

Verkkokauppa palvelee osoitteessa mulperipuu.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Terveys