Muiskauta suukko! Uutta kestävää kauneutta huulillesi!


WONDERSKIN on luonut aivan uudenlaisen huulivärin, joka kestää eikä tahraa.
Unohda huulipunatahrat hampaissa, sillä tämä ihmetuote pysyy siellä, minne sen
levittää. Saatavilla 12 upeassa sävyssä. Suukottele, juo kahvia ja hymyile!

Vinkki: Instagramista hakusanalla Wonderskin löytyy videopätkiä tuotteen käytöstä.

Vihdoinkin huuliväri, joka kestää tuntikausia. Sävy on mattainen, tahraamaton ja vedenkestävä. Se on helppo, kotona

Vinkki: Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi huulet kannattaa kuoria noin kerran viikossa Wonderskinin huulikuorintakynällä.

käytettävä vaihtoehto microbladingille, puolipysyvälle tatuointitekniikalle, mutta poistetaan öljypohjaisella meikinpoistoaineella. WONDERSKIN -huuliväri on todellinen arjen helpottaja.

 

”Wonder Blading Peel & reveal Lip Stain on täysin uudenlainen huulituote, en kutsu sitä edes huulipunaksi. Sen ainutlaatuinen koostumus luo pitkäkestoisen, mattapintaisen ja jokaiselle yksilöllisen värin huulille. Ero perinteiseen huulipunaan on, ettei Lip stain tunnu huulilla ollenkaan. Sitä ei tarvitse päivän mittaan lisäillä eikä sitä tule nuoltua pois. Lip Stain ei tartu. Voit siis vapaasti suukotella, juoda vesipullosta tai kahvikupista. Parasta on, ettei huulilla tunnu olevan mitään”, kertoo Elisa Kaasalainen G Beauty Labista, joka tunnetaan innovatiivisten tuotteiden edelläkävijänä.

Jenkeissä kehitetty ihmetuote on rantautunut Iso-Britannian kautta Suomeen. Tuotteen levitys on kaksivaiheinen. ”Wonderskin levitetään huulille sivellinpuikolla 1-3 kertaa, josta huulille tulee paksu sininen kerros. Jokaisen levityksen välissä tuotteen annetaan vaikuttaa 15-45 sekuntia.

Levityksen jälkeen huulille suihkautetaan pari suihkausta aktivaattoria, mikä tiivistää väriaineet ja pigmentit lopullista, kestävää sävyä varten. Lopuksi tuote kuoritaan vetäen pois joko sormin tai pakkauksen mukana tulevan liinan avulla. Jos haluaa, huulet voi viimeistellä sarjaan kuuluvalla huulikiillolla”, Elisa opastaa.

Ihanat, höyhenenkevyet räpsyripset!

GBL Cosmeticsin irtoripset on valmistettu uudella ripsiteknologialla ja pakattu biohajoaville ripsitarjottimille. Pienempi pakkaus merkitsee materiaali-, säilytys- ja logistiikkasäästöä. ”Ekologisuus ja vastuullisuus ripsipakkauksissa merkitsee myös sitä, että ne vievät vähemmän tilaa meikkipussissa. Itse ripset ovat monikerroksisia, höyhenenkevyitä ja siksi ne saavat ripset näyttävät ihanan moniulotteisilta”, Elisa iloitsee.

Ripsinauha on ohut ja joustava ja se asettuu kauniisti omien ripsien yläpuolelle. ”Käsin tehdyt ripset on suunniteltu Suomessa ja ne ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja uudelleenkäytettäviä.

Myös sarjan glitterit ovat biohajoavia”, hän lisää.

Mallistossa on 16 eri ripsimallia ja värivalikoimasta löytyy myös kolmea eri ruskeaa väriä.

Tule testaamaan I love me -messuille innovatiivisia uutuustuotteita ja hanki ihanaa syyskauneutta huulillesi ja silmillesi! Sirkeä katse, hymyilevät huulet – säteilevän hyvä fiilis näkyy jo kauas!

 

 

GBL Cosmetics irtoripsiä on saatavilla Sokos ja Emotion tavaratalosta sekä Sokos verkkokaupasta, Stockmannin Exclusive verkkokaupasta, Kärkkäinen myymälöistä sekä www.gbeautylab.fi ja www.glab.fi verkkokaupoista. Bioglitterit lanseerataan lokakuussa 2022.

GBL Cosmetics tuotteet ovat G Beauty Labin
osastolla I love me -messuilla osastonumero: 6b78

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus