MONTA SYYTÄ TAKAN VAIHTOON


 Vanhan takan vaihtamista uuteen mietitään monissa perheissä ja syitä on monia. Vanhan takan lämmitysteho on voinut loppua vuosien myötä tai lämpö karkailee harakoille. Joskus vanha takka ei enää sovi sisustukseen, se vie liikaa tilaa tai se ei vastaa enää nykyisiä tarpeita. Huonosti toimivan vanhan takan vaihtamisella jokainen voi osaltaan vaikuttaa pienhiukkaspäästöjen vähentämiseen omassa lähiympäristössään.

 Helppo takan vaihto Tulikiveltä

Tulikivi on toteuttanut takkaunelmia jo yli 40 vuoden ajan. Takan vaihtaminen on vaivaton projekti ja uuden takan voit hankkia halutessasi vaikka avaimet käteen -periaatteella. Takkaremontissa saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen takkojen purkamisesta.

Takkaremontin suunnittelu aloitetaan yleensä aina asiakkaan ja Tulikiven asiantuntijan yhteisellä tapaamisella asiakkaan kotona, jossa asiantuntija näkee paikanpäällä nopeasti tilan mahdollisuudet ja tarpeiseesi soveltuvat ratkaisuvaihtoehdot Tulikiven mallistosta.

Lämmöissä on eroja

Vanhan takan vaihtaminen varaavaan takkaan parantaa merkittävästi omaa huoltovarmuutta, koska varaava takka on ainoa sähkötön lämmityslaite. Se tuo turvaa sähköllä toimivien lämmityslaiteiden rikkoutumisiin ja sähkönjakelun häiriöihin. Varaavan takan synnyttämä säteilylämpö on kuin auringon miellyttävää lämpöä.

Pehmeällä ja hitaalla lämmönluovutuksellaan varaava takka tukee hyvin muita lämmitysmuotoja sekoittamatta niiden toimintaa. Lämpö jakautuu tasaisesti koko huonetilaan pysyen pitkään mukavan lämpöisenä ja hyväillen niin ihmisiä kuin eläimiä. Varaava takka ei polta huoneilmaa kuivan tunkkaiseksi, vaan huone pysyy raikkaana, ja huoneilmaa on helppo hengittää. 

Varaava takka ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina, joissa täytyy pitää tulta yllä koko ajan. Polttopuut palavat takan pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin takan massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Omavaraisen lämmityksen lisäksi saat tunnelmallisen valon ja helpon tavan hyödyntää lämmityksestä saatua energiaa ruoanvalmistuksessa. Et siis tarvitse leivinuunia laittaaksesi ruokaa, vaan ruoanlaitto onnistuu yksinkertaisimmillaan takkapesässä. Hyödyntäessäsi lämpöä myös ruoanlaitossa, säästät lisää sähkölaskussasi. Takka ei pelkästään ole lämmöntuottaja tai silmän ilo. Se on molempia yhtä aikaa. Tulikiven takkavalikoimasta löytyy takka jokaiseen tilaan ja käyttötarpeeseen. 

Yksilöllisesti alusta loppuun

Tulikiveltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa Tulikivelle koska vanha puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat sen tilalle. Tulikivi hoitaa puolestasi pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta, joka on juuri sinulle tarpeellinen. Tilauksen jälkeen valmistamme tulisijasi, Uunimestarimme ottaa projektin haltuun ja sinä voit rentoutua.

 TAKKAREMONTIN NELJÄ HELPPOA ASKELTA:

  1. SUUNNITTELU – Millainen takka sopii kotiisi ja tarpeisiisi? Hyödynnä asiantuntijan ilmainen kotikäynti jo suunnitteluvaiheessa.
  2. PURKU JA VALMISTELUT – Uunimestari hoitaa vanhan takan purun siististi ja valmistelee tilan uutta takkaa varten.
  3. TOIMITUS JA ASENNUS – Takka toimitetaan mallista riippuen joko kokonaisena tai osissa. Uunimestari huolehtii asennuksesta ja loppusiivouksesta.
  4. KÄYTTÖÖNOTTO – Nauti uudesta takastasi ja sen tuomasta pehmeästä lämmöstä.

Tutustu tarkemmin: www.tulikivi.fi

Jaa tämä artikkeli


Mökkeily Vapaa-aika