Monipuolinen Fiskars uudistuu


Fiskars Group panostaa digitaalisuuteen ja kuluttajakokemukseen. Näihin ja kasvuun tarvitaan uutta osaamista. 

Lokakuun alussa Fiskars Groupilla työskentelevät Anni Kravi ja Anni Rasinen kokosivat molemmat uutta tiimiä, Rasinen data-analytiikan saralle ja Kravi kuluttajakokemuksen muotoiluun keskittyviin tehtäviin. Perinteisenä teollisuusyrityksenä tunnettu Fiskars investoi voimakkaasti edistyneeseen analytiikkaan ja dataan perustuvaan päätöksentekoon. Niiden avulla parannetaan entisestään muun muassa asiakaspalvelua ja rakennetaan saumatonta asiakaskokemusta yli kanavien. 

”Olen todella innostunut. Fiskarsilla on konkreettisia tuotteita ja jo olemassa erittäin monipuolisesti dataa, jota pääsemme analysoimaan. Lähiaikoina palkataan vielä lisää väkeä”, Rasinen toteaa. 

Kravi tuli taloon töihin kaksi vuotta sitten ja yllättyi Fiskars Groupin monipuolisuudesta. Klassikkotyökalujen, Iittalan ja legendaarisen Arabian lisäksi oli useita muita brändejä, kuten Royal Copenhagen, Gerber, Waterford ja Wedgwood. 

”On supermielenkiintoista päästä työskentelemään useiden ainutlaatuisten brändien parissa, eri kollegoiden kanssa globaalissa organisaatiossa”, Kravi sanoo. 

Fiskarsilla onkin tarjolla monenlaista uramahdollisuutta: tuotannosta ja logistiikasta aina myyntiin, markkinointiin ja designiin asti. Yrityksessä kannustetaan kouluttautumaan, mikä on etenkin digimaailman jatkuvasti uudistuessa välttämätöntä. 

Kravin ja Rasisen mielestä Fiskarsin monipuolisuus, panostus digitaalisuuteen ja kuluttajakokemuksen jatkuvaan kehittämiseen tekevät siitä mielenkiintoisen työpaikan. 

”Yrityksen tavoitteena on kasvu, mutta siten, että työntekijöistä pidetään huolta. Pidän tästä yhdistelmästä”, Rasinen pohtii. 

”Olen samaa mieltä. Meillä on täällä tosi hauskaa ja huippukollegat. Teemme yhteistyötä eri osa-alueiden välillä: emme yksin vaan yhdessä keskustellen”, Kravi kertoo. 

FISKARS GROUP 

  • Toimii 30 maassa. Tuotteita saatavilla yli sadassa maassa. 
  • Työllistää noin 7 000 henkilöä. 
  • Brändejä yhdistää kestävä muotoilu, korkea käsityötaito ja ymmärrys arkipäivästä. 
  • Vuonna 1649 perustetuttu Fiskars on vanhin yhä toimiva suomalainen yritys. 

fiskarsgroup.com

Jaa tämä artikkeli


Suomen Kiinnostavimmat Työnantajat