Luonnonkosmetiikkaa kaikille


Moni tuntee jo Laveran. Kokeilepa myös modernin luonnonkosmetiikan, Benecosin, kauneudenhoitotuotteita ja trendikästä värikosmetiikkaa: veikkaan, että olet aivan myyty!

Karkkipäivän Sanni on kanssamme I love me -messuilla osastolla numero 7 G 130

Laveran sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita jo lähes kymmenen vuoden ajan käyttänyt bloggari Karkkipäivän Sanni tietää, miksi tuotesarja on erittäin suosittu. ”Laveralla on laajin luonnonkosmetiikan valikoima Suomessa. Tuotteet ovat kehittyneet koostumukseltaan todella laadukkaiksi. Niiden saatavuus on laaja: Laveraa löytää jo suurista hypermarketeistakin, kuten Prismasta. Myös se tärkein seikka on kohdallaan eli hinta-laatusuhde.”

Sanni on I love me -messuilla NHS:n osastolla antamassa ihonhoito- ja meikkivinkkejä Laveran tuotteilla: ”Pari vinkkiä annan mielelläni tässä myös lukijoille. Koska Laveran tuotteet on suunniteltu koko perheelle ja kattavasti erilaisille ihotyypeille, nostaisin esille erityisesti nuorten epäpuhtaalle iholle sopivan Minttu-sarjan. Lähestyvän talven ulkoiluun puolestaan sopii Basis Sensitiv Protection Cream. Ja hei, Laveralla on tuotteita, joilla saa muodikkaan läpikuultavan meikin!”

Sannilla on itsellään yksi Laveran lempituote, joka on ylitse muiden: ”Se on kosteusvoide 30+-vuotiaille tarkoitetusta Firming-sarjasta. Se on ihana koostumukseltaan, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tosi hyvin.”

Luonnollisesti ja terveellisesti kaunis

Vuonna 1987 perustettu Nordic Health Systems NHS vaihtoi omistajaa 1998. ”Tällöin yritys siirtyi äitini omistukseen. Minä olen vuodesta 2004, valmistuttuani estenomiksi, ollut mukana kehittämässä yritystä mm. pehmeämpien ekologisten arvojen pohjalta”, kertoo toimitusjohtaja Liisa Torenius.

NHS on monen sarjan ja merkin talo, vaikka Lavera-sarjasta tunnetuksi on tullutkin. Uusin huippusuosituksi nouseva, nuori, innovatiivinen, edullisen luonnonkosmetiikan sarja on Benecos, jonka sertifioituja tuotteita saa mm. Tokmanni-tavarataloista. ”Jos Benecosin ajatusmaailma pitäisi kiteyttää yhteen lauseeseen, se olisi: luonnonkosmetiikka on tarkoitettu kaikille”, Liisa kiteyttää.

http://www.nhs.fi/?utm_source=ihanamina

 

Nordic Health Systemsin toimitusjohtaja Liisa Torenius
Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus Meikit