Modernisoimalla syntyy uuden veroinen hissi edullisemmin


”MODERNISOINNISSA KAIKKI LIIKKUVAT osat vaihdetaan mutta ulkoasu jää entiselleen. Kuitenkin myös ovet ja kori voidaan entisöidä tai pinnoittaa nykyaikaisilla materiaaleilla. Kyseessä on taloudellisesti järkevä ratkaisu, sillä hissin modernisointi on noin 50 prosenttia edullisempaa kuin täysin uuden hissin rakentaminen asuinkerrostaloon”, tekninen johtaja Toni Järvinen Suomen Hissiurakointi Oy:stä valottaa.

”Me käytämme kaikissa tuotesegmenteissämme markkinoiden parhaita, tunnettujen valmistajien komponentteja. Kaikki käyttämämme tuotteet tulevat EU:n alueelta”, SHU:n toimitusjohtaja Tomi Rantanen lisää.

Lisäksi suuri kilpailuetu SHU:lle on varaosien erinomainen saatavuus: ”Varastomme on Suomen suurimpia ja sieltä löytyy varaosia kaikkiin Suomessa käytettäviin hissimerkkeihin. Lupaamme uusiin ja peruskorjattuihin hisseihin 25 vuoden varaosien saatavuuden.”

”Uudemmissa kohteissa hissien huoltosopimus kannattaa kilpailuttaa heti hissin takuuajan päätyttyä, jotta varmistutaan sopimuksen olevan kohteelle optimaalinen ja kustannustehokas”, Rantanen vinkkaa.

Suomen Hissiurakointi (SHU) tarjoaa saman katon alta kaikki hisseihin liittyvät palvelut uudiskohteiden hissien rakentamisesta huolto- ja ylläpitopalveluihin ja hissien modernisointeihin sekä vastaavat palvelut myös liukuportaille ja nosto-oville.

www.shu.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Rakentaminen