Moderni hamam-pyyhe on toimivan arjen käyttötuote


Mikä voisi olla parempi kuin tuote, jolla on tuhansia vuosia historiaa, ja joka kuitenkin eläätässä ajassa vastaten täydellisesti nykykuluttajan tarpeita?

Turkkilaisella hamam-pyyhkeellä on pitkä historia. Pyyhe vastaa kuitenkin edelleen täydellisesti myös nykyihmisen tarpeita ilman, että siitä olisi tullut vanhanaikainen. Pyyhkeen käyttötarve kasvaa koko ajan. Hamam-pyyhkeen hyvät ominaisuudet eli erinomainen imukyky, keveys, nopea kuivuminen ja pakkautuminen pieneen tilaan tekevät siitä käytännöllisen kaikkialla, missä pyyhettä tarvitaan – kotona, reissussa, lomalla ja harrastuksissa.

Ohut pyyhe on tullut jäädäkseen

Laadukkaasta puuvillasta kudotun pyyhkeen ei tarvitse olla paksu kuivatakseen hyvin. Hyvälaatuisella, ohuella ja ekologisella pyyhkeellä on pitkä elinkaari. Pyyhkeen etuna on energiansäästö pesun ja kuivumisen aikana. Valmistukseen menee vähemmän raaka-aineita, pyyhe puhdistuu vähemmällä vedellä ja kuivuu nopeasti ilman kuivuria.

Laadukas ja eettisesti tuotettu hamam-pyyhemerkki

Laaja pyyhemallistomme sisältää eri vahvuisia ja kokoisia, hapsuttomia ja hapsullisia hamam-pyyhkeitä. Tuotteiden materiaaleina ovat puuvilla ja pellava. Olimme Suomen ensimmäinen hamam-pyyhkeiden maahantuoja aloittaessamme toimintamme vuonna 2014. Siitä saakka olemme tehneet laadukasta ohutta hamam-pyyhettä tutuksi suomalaiskuluttajille. Lina on Suomen myydyin hamam-pyyhkeiden tuotemerkki. Tuotteitamme myydään kivijalkaliikkeessä Tampereella, omassa verkkokaupassa sekä jälleenmyyjien kautta.

Kaikki hamam-pyyhkeet eivät ole samanlaisia

Panostamme turkkilaisten kutomoiden kanssa laatuun. Toiminnan mahdollistaa luottamukselliset suhteet, yhteinen kieli ja turkkilaisen kulttuurin ymmärtäminen yli 30 vuoden ajalta.  Kutomoiden työtavoissa ja tuotteissa välittyy sukupolvien keräämä hiljainen tieto, perinteinen käsityö sekä moderni tekstiiliteknologia.  Vaalimme näitä ominaisuuksia modernisoimalla hamam-pyyhettä suomalaiseen elämäntapaan ja käyttötarpeeseen sopivaksi, sekä tekemällä omia pyyhemalleja.

Tutustu tarkemmin: lina.fi

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Kauneus ja terveys