Moccamaster on kertakäyttökulttuurin vastavoima 10 vuoden tuotetakuullaan


Moccamaster-kahvinkeittimet kestävät katseita. Eri malleista löytyy kunkin tarpeeseen ja silmään sopiva vaihtoehto itselle tai lahjaksi.

Kodin laitteiden lyhyisiin elinkaariin ollaan reagoimassa jo EU-tasolta lähtien, kun valmisteilla on laitteiden korjattavuutta ja kierrätettävyyttä parantava direktiivi. Moccamaster on kestävien laitteiden edelläkävijä kahvinkeittimillään, jotka valmistetaan käsityönä parhaista mahdollisista materiaaleista.

Moccamaster luottaa käsin valmistettuihin ja yksilöllisesti ennen tehtaalta lähtöä tarkistettavien keittimiensä laatuun niin paljon, että tarjoaa verkossa rekisteröidyille laitteille peräti 10 vuoden takuuta, jolla ostaja tuplaa muutenkin pitkän viiden vuoden takuun.

”Laadukkaan valmistuksen periaatteet on luotu yrityksen perustamisesta lähtien ja niitä noudatetaan edelleen. Monet muut laitteet tehdään mahdollisimman edullisesti, jolloin käyttöiän ei edes suunnitella olevan kovinkaan pitkä”, Moccamaster Nordicin Suomen maajohtaja Tiina Airola kertoo.

Moccamasterit valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista kuten lasista, kuparista, teräksestä sekä elintarvikemuoviseoksesta. Kaikki materiaalit ovat laitteen elinkaaren päättyessä kierrätettäviä. Moccamasterilla ei yhden hajonneen osan takia joudu heittämään vesilintua vaan myös vanhempiinkin laitteisiin löytyy kattavasti varaosia.

”Meiltä löytyy valtakunnallinen 40 toimipisteen huoltoverkosto, joka hoitaa laitteet kuntoon takuuaikana ja myös sen jälkeen. Yleisimpiä varaosia on saatavilla myös keittimiämme myyvistä liikkeistä”, Airola lisää.

”Monet muut laitteet tehdään mahdollisimman edullisesti, jolloin käyttöiän ei edes suunnitella olevan kovinkaan pitkä.”

Cup One -keittimellä hävikkiä vastaan

Ruoka- ja juomahävikin vähentäminen on iso teema kuluttajien keskuudessa. Tämä kun yhdistetään kasvavaan kiinnostukseen pienpaahtimoista ja yhä laadukkaimmista kahveista, niin kahvin hukkaa halutaan varmasti välttää.

”Tähän tarpeeseen vastataksemme olemme kehittäneet Cup One -keittimen, joka on erinomainen valinta yhden kahvinjuojan talouksiin. Sillä keitetään reilu määrä (0,33 l) kahvia suoraan kuppiin, jolloin turhaa tiskiäkään ei tule eikä hyvää juomaa päädy viemäriin”, Airola summaa.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli