Millainen johtaja haluat olla?


“Kuluneen 10 vuoden aikana yli 2500 suomalaista johtajaa on vahvistanut ammatillista osaamistaan luottamuksellisen verkostomme avulla”, kertoo EGN Suomen toimitusjohtaja Taru Laurikainen. 

Mitkä taidot auttavat johtajia menestymään tulevaisuudessa? Kuinka varmistaa, että pysyy muutoksen vauhdissa, tuntee tarvittavat toimintamallit ja uskaltaa toteuttaa uusiutumista? Teknologiakehitys, nopeat muutokset ja lisääntynyt osaamisen tarve ovat asioita, jotka haastavat johtajia yhä enemmän. Hyvä johtajuus on työuran pituinen matka, eikä siihen ole takuuvarmaa reseptiä. Se on jatkuva kasvun ja oppimisen prosessi, jossa korostuu verkoston viisauden hyödyntäminen, kokonaisvaltainen näkemyksen kartoittaminen sekä jatkuva vuorovaikutus. 

Tukemassa tulevaisuuden johtajia 

EGN (Executives’ Global Network) on auttanut Suomessa eri toimialojen johtajia ja asiantuntijoita kehittymään luottamuksellisten kollegaryhmien kautta jo vuodesta 2011. Vuonna 1992 Tanskassa perustettu EGN toimii tänä päivänä 14 maassa ja globaali verkosto pitää sisällään yli 14 000 jäsenen tietotaidon, jota hyödyntämällä johtajien ja yritysten on mahdollista pysyä edelläkävijöinä muuttuvassa maailmassa. “Luottamuksellisen sparrauksen merkitys on korostunut viime vuosina ja useat jäsenet ovat löytäneet ratkaisuja ja inspiraatiota kollegaryhmästä, jossa kokeneet ammattilaiset jakavat omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään”, EGN Suomen toimitusjohtaja Taru Laurikainen sanoo. 

EGN-VERKOSTON HYÖDYT 

  1. Päivitä ja laajenna osaamista ja varmista, että alasi hiljainen tieto kulkeutuu sinulle asti. 
  2. Inspiroidu ammatitaitoisesti ohjattujen ryhmätapaamisten ajankohtaisista aiheista ja vie uusia ideoita omaan vastuualueeseen ja liiketoimintaan. 
  3. Saa vertaistukea, sparrausapua, uusia näkökulmia sekä konkreettisia ratkaisuja ammatillisiin haasteisiin. 
  4. Tutustu muiden alojen toimintatapoihin ja kuule parhaaksi koetuista toimintamalleista. 
  5. Laajena verkostoa ja lisää inhimillistä pääomaa ja markkina-arvoa. 

LISÄTIETOA: WWW.EGN.COM/FI

Jaa tämä artikkeli


Johtajuus&Työelämä